#Iletişim sistemi

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Dedem Nenemi Rahat Bırak ! 01:11

Dedem Nenemi Rahat Bırak !

Dedem Neneyi rahat bırakmıyor. Anlaşmaklıkta bir iletişim Kanalımıdır ? ne olursun düş yakasından artık dercesine :-d..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri 1:39:10

Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilecek ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Halay Potpori - Erzurum Halayları  - Zafer Albayrak 11:39

Halay Potpori - Erzurum Halayları - Zafer Albayrak

Konser - Festival - Düğün Organizasyonlarınızda Sizinleyiz https://www.facebook.com/zafer.albayr... konser,festival,organizasyonlarınız için iletişim :0539 207 81 51 https://twitter.com/?lang=tr..

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:30:13

Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması : 00:29

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması :

Seyredelim Haftalık Ödül Yarışması : Seyredelim.com En Güzel özgün Videonu paylaş Ödülü Kazan 1.Ödülü :5.000TL 2.Ödülü :2.000 TL 3. Ödülü :1.000 TL Ödüller Kanal Bazlı Olup izlenilme sayısı, abone sayısı ve İçeriğin Per..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Uğur Işılak & Şükriye Tutkun - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:21:27

Uğur Işılak & Şükriye Tutkun - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Fatih Kısaparmak & Gülay - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:06:20

Fatih Kısaparmak & Gülay - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome 1:09:51

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome

#15Temmuz'un 4. yılında İletişim Başkanlığı olarak milletimizin direnişini, demokrasi zaferini ve FETÖ’nün gerçek yüzünü 15 ülkede “15 Temmuz 15 Panel” programıyla dünyaya anlatıyoruz. As the Directorate of Communicat..

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:00:47

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Fikret Dedeoğlu & Buray - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:23:33

Fikret Dedeoğlu & Buray - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi 01:26

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı temasıyla “Büyük Taarruz” ve Ayasofya , yerli teknoloji ile üç boyutlu olarak gösterime sunuluyor...

Hayat kurtaran mobil uygulamalar! 02:34

Hayat kurtaran mobil uygulamalar!

İZMİR'İ VURAN DEPREMDE, AKILLI TELEFONLAR DA HAYAT KURTARDI. GÖÇÜK ALTINDAKİ DEPREMZEDELERLE DAHA RAHAT İLETİŞİM KURULDU. TELEFONA YÜKLENİNCE HAYAT KURTARABİLECEK UYGULAMALAR VAR ŞİMDİ SIRADA... BAKIN O MOBİL UYGULAMALAR..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

SEYREDELİMİ NEDEN BIRAKTIM? GERİ DÖNECEKMİYİM?!! 05:31

SEYREDELİMİ NEDEN BIRAKTIM? GERİ DÖNECEKMİYİM?!!

İletişim için: emotvoyun@gmail.com..

  • Emrullah tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek 08:04

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek

Yoksulluk seçimleri nasıl etkileyecek? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları; Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cangül Örnek, Akademisyen Dr. Neslişah Başaran Lotz, Sosyolog Pınar Kılavuz, Siyasal İletişim ..

Kendinizi Bu Ateşe Atmayın!  AMAN DİKKAT! 35:38

Kendinizi Bu Ateşe Atmayın! AMAN DİKKAT!

•Plandemi Büyük Buluşma Platformu Destek ve İletişim Hattı: 0535 712 10 20 ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BÜTÜN SAHTEKARLIKLARA ÇÖZÜM. SON VİRAJ! ŞOKE OLACAKSINIZ! 1:56:38

BÜTÜN SAHTEKARLIKLARA ÇÖZÜM. SON VİRAJ! ŞOKE OLACAKSINIZ!

NELERLE KARŞILAŞACAKSINIZ VE ÇÖZÜM NEDİR? Gıda, enerji, iletişim birçok konu. Topuk kanı, aşı ve sıvılara çözüm ikli-m, karbon ayak izi, yapay et, ikinci plandemi, DSÖ- BM-WEF planları, Büyük Sıfırlama ve önümüz sahtekar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin ses kayıtları ortaya çıktı 02:00

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin s

İzmir’de depremde yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşayan kişilerin panik anları ses kayıtlarına yansıdı. Apartmandaki kişiler o anlarda kendi aralarında kurdukları iletişim grubundan haberleşirken, içerde bulunanlar kap..

Aldatılan eş dedektife koşuyor 03:14

Aldatılan eş dedektife koşuyor

SOSYAL MEDYA, HIZLI İLETİŞİM, ÇOK ETKİLEŞİM, ŞİFRELİ HESAPLAR DERKEN, ŞÜPHELER ARTTI... 'YOKSA ALDATILIYOR MUYUM?' DİYEN, SOLUĞU ÖZEL DEDEKTİFLERDE ALIYOR... TALEP SON AYLARDA BİRKAÇ KAT ARTTI... PEKİ ALDATAN EŞLER NASIL..

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen karalılıkla ilerlemeye devam ediyor' 06:37

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı tarafından, Türkiye’nin tüm bakanlıklarının ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanan kuruluşların desteği ile Avrupa Birliği Projelerinin hayata ve insana dokunan kazanımlarını anlatan 22-2..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..