#Iletişim sistemi

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar 01:56

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar

Trabzon'da 2 otomobil ustası 77 model toros marka araca tank paletlerine benzer palet takarak aracı bambaşka bir şekle dönüştürdüler. Gökhan Türkmen ve İskender Yavuz isimli ustalar otomobil hariç tüm aksamlarını kendile..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz Oranlarını Aşağı Düşürmedikten Sonra Bu Yatırım Yapılabilir Mi 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz Oranlarını Aşağı Düşürmedikten Sonra Bu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faiz oranlarını aşağı düşürmedikten sonra bu yatırım yapılabilir mi? Yatırım Destekli Teşvik Sistemi'nde öncelikle yüksek faizden yatırımcıyı kurtaracaksın ki yatırımlar yapılabilsin dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Söyleyecek Sözü Olmayanın' 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Söyleyecek Sözü Olmayanın'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni'nde çok önemli açıklamalarda bulundu...

Başbakan Yıldırım: Spekülatörlerin Heveslerini Kursaklarında Bıraktık 01:04

Başbakan Yıldırım: Spekülatörlerin Heveslerini Kursaklarında Bıraktık

Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni'nde konuştu...

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Roller Coaster'da Yaşanan Arıza Korku Dolu Saatler Yaşanmasına Neden Oldu 00:49

Roller Coaster'da Yaşanan Arıza Korku Dolu Saatler Yaşanmasına Neden O

Japonya'nın Osaka kentinde bulunan bir eğlence merkezinde hız treni arıza yaptı. Bilgisayar sistemi raylarda olası bir arıza tespit edince saatte 140 kilometre hızla giden tren acil fren sistemiyle durdu. Yürekleri ağızl..

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

2018 VW Jetta İlk İzlenimler 02:06

2018 VW Jetta İlk İzlenimler

Merakla beklenen 2018 Yeni VW Jetta nihayet tanıtıldı. Ülkemizin en popüler sedan modellerinden volkswagen jetta yeni yüzünü şu sıralar gerçekleşen detroit otomobil fuarında gösterdi. Yerini aldığı modele göre daha estet..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü 02:39

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü

Adana'da bir dolmuş şoförü, klimanın en arkadaki koltuklara etki etmemesi üzerine, 4-5 bin lira masraf çıkaracak sistemi su borusuyla 20 liraya mal etti...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 6 yıl önce
280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba 01:00

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba

El yapımı 2x46 cm woofer maestro sistemi kuran abimiz bir şovhw yapmak istemiş ve yapmışta arabanın camı bile dans eder hale gelmiş biz nasıl dans etmeyelim bu müzikte?..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada 01:00

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adıyaman'da aralarında ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kaza Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. 22 Nisan tarihinde Adıyaman Atatürk Bulvarı Polis Evi karşısında meydana gelen kazada beş kişi..

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım 10:01

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti'ni kurarak ülkenin 27. Başbakanı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle son başbakan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Yönetim Sisteminin Ilk Kabinesini Açıkladı 06:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Yönetim Sisteminin Ilk Kabinesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı...

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri 05:18

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri

Savunma Sanayii Başkanlığı Ar-Ge Çalışmaları ,Elektromanyetik Fırlatma sistemlerine yönelik çalışmalarımız ve hedeflerimiz...Savunma Sanayisindeki gelişmeler. Şahi 209 elektromanyetik fırlatma sistemi,sapan,tufan..

  • PengoTV tarafından
  • 17.189 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSİKOLOJİ - Ünite 2 Konu Anlatımı 1 10:45

PSİKOLOJİ - Ünite 2 Konu Anlatımı 1

Sözdebilimi ve bilimden ayrıldığı yönlerini açıklayabileceksiniz. İşlemsel tanımı ve iyi bir işlemsel tanımın özelliklerini anlatabileceksiniz. Korelasyonu ve nedensellik ilişkisi göstermemesinin sebeplerini açıklayabile..

  • PengoTV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSİKOLOJİ - Ünite 3 Konu Anlatımı 1 10:22

PSİKOLOJİ - Ünite 3 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Sinir sistemini sınıflandırabileceksiniz. Sinir hücrelerinin yapısını ve sinirsel iletiyi açıklayabileceksiniz. Sinir sisteminin kimyasal bileşenlerini listeleyebileceksiniz. ..

  • PengoTV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSİKOLOJİ - Ünite 4 Konu Anlatımı 1 10:44

PSİKOLOJİ - Ünite 4 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Bilişsel psikolojinin ne olduğu ve doğasını anlatabileceksiniz. Algı ve algısal süreçleri açıklayabileceksiniz. Dikkat ve dikkat süreçlerini ifade edebileceksiniz. Bellek ve..

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

PSİKOLOJİ - Ünite 5 Konu Anlatımı 1 10:06

PSİKOLOJİ - Ünite 5 Konu Anlatımı 1

Sosyal psikolojinin temel ilkelerini ve insanların psikolojik ihtiyaçlarına dair başlıca varsayımlarını sıralayabileceksiniz. Sosyal biliş kavramını ve temel prensiplerini açıklayabileceksiniz. Sosyal etki kavramını ve ..

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..