#Ilgili kararı

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

07:22

"Afete Nuh Peygamber Gibi Hazırlanmalıyız"

İşte, Mikdat Kadıoğlu'nun afete hazırlıkla ilgili önemli uyarıları.....

  • GÜL tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek 01:10

İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri Hesap Verecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir’de yıkılan binalarla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.n..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlam sandıkları bina yıkıldı! 02:08

Sağlam sandıkları bina yıkıldı!

İZMİR'DEKİ DEPREMDE 11 KİŞİYE MEZAR OLAN YAĞCIOĞLU APARTMANIYLA İLGİLİ KORKUNÇ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI. MAHALLEDE OTURANLARIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BİNADAKİ ÇATLAKLAR GEÇEN YIL, BOYAYLA KAPATILMIŞTI. İŞTE FELAKETİN GÖZ GÖRE G..

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim 01:29

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Danimarka'daki Türk kültür varlıklarının iadesi için yeni bir süreç başlatıyor. 30 yıldır eserleri iade etmeyen Danimarka ile ilgili şikayetini Türkiye UNESCO başta olmak üzere uluslarası kuru..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz dedi. Erdoğan ayrıca, salgınla ilgili kuralların hassasiyetle uygulanmasını istedi...

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti 03:36

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti

Ankara Kalecik İstasyonu’nda iki yük treninin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte hafif yaralandı. Olay, Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde An..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde 01:12

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde

F-35 uçaklarıyla ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. Uçağın bilgisayar yazılımlarının Çin tarafından ele geçirildiği öne sürüldü...

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak 01:06

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak

Pfizer-BioNTech, aşıyla ilgili en çok merak edilen sorulardan birini cevapladı. Firma, eksi 70 derecede saklanması gereken aşının dağıtımına ilişkin ayrıntılı açıklama yaptı...

Omega 3 koronavirüse etkili mi 01:37

Omega 3 koronavirüse etkili mi

KORONAVİRÜSLE İLGİLİ YAPILAN SON ÇALIŞMA OMEGA 3'ÜN KORONAVİRÜS'LE SAVAŞTA ÖNEMLİ ROL OYNADIĞI YÖNÜNDE. ÇALIŞMA HENÜZ İNCELEME AŞAMASINDA OLSA DA UZMANLAR BİR HAYLİ ÜMİTLİ.....

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı 02:13

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı

VİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI 30 BİN SINIRINA DAYANDI, ENDİŞELER KATLANDI. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA POZİTİF VAKALARA İLAÇ KULLANIMIYLA İLGİLİ UYARILAR YAPARKEN, YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA DA DİKKAT ÇEKEN GELİŞMELER Y..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Kafadan Engelliyiz 00:19

Kafadan Engelliyiz

Engelliler ile ilgili haber yapan muhabir, üst geçitteki asansörü boş yere işgal eden vatandaşlara mikrofon uzatmış ve ilginç bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Mikrofon Uzatılan Vatandaşın Starbucks Değerlendirmesi 00:25

Mikrofon Uzatılan Vatandaşın Starbucks Değerlendirmesi

Sokak röportajında bir vatandaşa Starbucks ile ilgili soru sorulmuş. Vatandaş Starbucks'ı sevdiğini söyleyip değerlendirmelerde bulunmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..