#Ilgili kararı

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti' 04:03

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2'lik Galatasaray beraberliği ile ilgili olarak, “Maçın hikayesi 2-1'den sonra değişti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Kadının üstünden 20 tabanca çıktı! 02:08

Kadının üstünden 20 tabanca çıktı!

Konya'da başlayıp Antalya'nın Manavgat ilçesine kadar süren operasyonda, alışveriş poşetine gizlenmiş 20 ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı...

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı! 02:09

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı!

İstanbul Sultangazi'de bankadan parasını çeken Furkan Tosun, kapkaça uğradı. Aracıyla kapkaççıları kovalamaya başlayan Tosun, kaza yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, soyguncuların kullandığı otomobilin p..

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı 01:42

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre bo..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix) 04:41

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix)

© İçeriklerin Başka Kanallara Yüklenmesi ⓎⒶⓈⒶⓀⓉⒾⓇ...!n------------------------------------------------------------------------------nContact► djyasinuzunofficiall@gmail.comnInstagram► https://www.instagram.com/djyasinuzu..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türkiye Gazetesi 09:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ekonomideki gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu...

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ! 02:52

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ!

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp yaşamını yitirirken o anları kaydeden erkek arkadaşı Burak Ercan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ercan hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlen..

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı 01:58

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile Ukrayna'daki savaşla ilgili müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu beli..

  • ÇocukTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali 01:20

Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali

Asgari ücretle ile ilgili son dakika zam açıklaması! Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Asga..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu 02:05

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu

SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN ÜRÜNÜ AYÇİÇEK YAĞI İLE İLGİLİ KORKUNÇ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI. GIDA SAHTEKARLARININ, KULLANILMIŞ ATIK YAĞLARI, AYÇİÇEK YAĞINA KATARAK PİYASAYA SUNDUKLARI ÖNE SÜRÜLDÜ...

Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni  Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İşlet Devret 12:30

Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İ

Çanakkale Köprü’sünün yapılmasına neden bu kadar tepki verildi? Kemal Kılıçdaroğlu köprü ile ilgili ne dedi? Köprü maliyeti ne kadar tuttu? Havaalanı maliyeti ne kadar? AKP hükümeti kimleri zengin yapıyor? AKP zengin züm..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

Yıldız Tilbe Suç Duyurusu İçin Adliyeye Geldi 14:23

Yıldız Tilbe Suç Duyurusu İçin Adliyeye Geldi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpekleriyle ile ilgili yaptığı sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası kendisi hakkında tehdit ve hakaretlere varan sözler sarf ettikleri gerekçesiyle aralarında ünlü isimlerin olduğu kişiler..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı 03:20

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi...

iPhone'un Yasaklanan Reklamı 00:16

iPhone'un Yasaklanan Reklamı

Kamera karşısına geçen genç Apple'ın ısırılmış elma logosu ile ilgili bir espri yapmak istemiş. Eleman espriyi yaparken neredeyse orucu da bozuyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert Cevap Soros Çocuğu 05:25

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert

Mültecilerle ilgili 'Sessiz İstila' filmi çok konuşuldu. Ümit Özdağ filmi finanse ettiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise TGRT Haber canlı yayınında Özdağ'a sert cevap verdi: Operasyon çocuğu, Soros çocuğu..