#Ilgili kararı

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi! 01:12

İtalya'dan Fenerbahçe'ye Transfer Müjdesi!

Finansal Fair Play in zorladığı Fenerbahçe Linki kaldır transfer stratejisini bonservis ödememe üzerine kurdu. Sarı lacivertliler Makedon milli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas'ı İstanbul'a getirirlerken, sağ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

 Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum'' 02:14

Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum''

Son günlerde Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009’da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum b..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı 01:12

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı

Panama Belgeleri’nde Malta’ya ilişkin yolsuzlukları araştırmasıyla tanınan gazeteci Daphne Caruana Galizia’nin öldürülmesi Avrupa milletvekillerini derinden sarsttı. Konuyu tartışan Avrupa milletvekilleri yolsuzluk haber..

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇ 05:10

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi 02:39

Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir 04:50

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir

Yıllardır Magazin Dünyasının En Olaylı Ünlüsü: Demet Akalın Ve Hande Yener Çekişmesi Sürekli Devam Ediyor. Ebedi Düşman İkilinin Arası Bir Türlü Düzelmiyor şarkıcı Demet Akalın İle Hande Yener Arasında Sular Durulmuyor. ..

  • BETA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı 01:07

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın çatışma bölgelerindeki mensuplarına maddi yardım sağladıkları tespit edilen 3'ü Türk vatandaşı 5 şüp..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği 01:05

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği

Avustralya'da yılbaşı kutlamaları arefesinde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yeni yıl kutlamalarıyla ilgili internet üzerinden tehditler savuran bir şüpheliyi, halktan gelen ihbarlar üzerine gözaltına aldı. Sosyal..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle 02:39

Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle

Kırık fönle ilgili bilmemiz gerekenler ve nasıl yapıldığına dair püf noktalarını videmuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler, iyi seyirler dilerim:)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı 01:55

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı

Time dergisi son sayısında 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi'lerden kurtarılan Yahudiler ile ilgili bir dosya yayınladı. Dosya Yahudiler'i Holokost'tan kurtaran Müslümanlar'ın Unutulmuş Öyküleri başlığını taşıyor. O öykül..

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar 04:49

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar

Türk sanatçılardan hapse girmiş 14 ünlümüzle ilğili çoğumuzun bilmediği gerçekleri gözler önüne seriyoruz.İyi seyirler .....

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Şener'den  Angelina Jolie Yorumu 02:19

Demet Şener'den Angelina Jolie Yorumu

Demet Şener alnındaki damarla ilgili ;Artık buna laf etmeyin bu damar bi bende bir de Angelia Jolie de var diye konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şook Olacaksınız!!!Emre ve Adnanın Didem Hakkında  18 Yazışmaları!! 01:12

Şook Olacaksınız!!!Emre ve Adnanın Didem Hakkında 18 Yazışmaları!!

Evlilik Programından tanığımız Emre ve Adnan'ın Didem'le ilgili yazışmalarına şaşıracaksınız.İşte aralarında geçen o çok gizli konuşmayla ilgili gerçekler ve aslında evlilik programlarının nasıl bir düzmeceden ibaret ol..

  • ANKA tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 8 yıl önce