#Ilgili kararı

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdam kararı bana geldiğinde ben onaylarım...

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir 01:46

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir Başbakan Yıldırım, MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter sistemin devamını da istiyor olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son d..

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü 01:06

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari Osman Özsoy, Kanada’nın Toronto kentinde görüldü...

Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..