#Ilgili kararı

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Greve Dönüştü 01:30

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Gre

Fransa'nın denizaşırı topraklarından Guyana'da, Paris hükümeti tarafından ihmal edildiklerini savunan sendikalar sınırsız genel grev kararı aldı. İşsizlik ve yüksek suç oranlarına tepki gösteren 37 sendikanın grevi, he..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..