#Ilgili kararı

Dünya'nın Konuştuğu ''Cizreli Mehmet'' Olay Düeti Açıklıyor 16:10

Dünya'nın Konuştuğu ''Cizreli Mehmet'' Olay Düeti Açıklıyor

Dünya'nın konuştuğu ''Cizreli Mehmet'' olay düetin perde arkası.Dünya yıldızıyla yaptığı olay düetle ilgili Ilk kez konuştu!..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Akbaba İle Evlilik Üzerine 02:50

Ozan Akbaba İle Evlilik Üzerine

O Eşkiya Dünyanın deli fişeği sevilen karakteri İlyas..Buket Arıkanla dünya evine giren Ozan Akbabanın evlilikle ilgili açıklamaları sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt 07:42

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programına telefonla bağlanan izleyicinin Evimiz çiş kokuyor. Nedeni ne olabilir? sorusuna Evde yalnız değilsiniz cevabını verdi. Atv'de dini program yapan Nihat Hatipoğlu'na telefonl..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyumsuz Divergent  Film İzle 2:19:40

Uyumsuz Divergent Film İzle

Değişik bir konuya sahip film gelecekten bahsetmektedir. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bir seçim yapmak zorundadırlar. Çünkü insanlar 5 farklı bölüme ayrılmış şekilde yaşamaktadırlar. T..

Kayıp Erman Kızıltan Olayında Çember Daralıyor! 04:40

Kayıp Erman Kızıltan Olayında Çember Daralıyor!

Hayatın Penceresinden 6.Bölüm'de; ekibimizin ulaştığı gizli tanık, Erman Kızıltan'ın kaybolduğu gün ile ilgili neler biliyor?..

  • ANKA tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsının heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan: Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok ü..

Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Ne Okul Ne De Eğitim, 15 Yılda 9 Sergi Açtı 05:08

Ne Okul Ne De Eğitim, 15 Yılda 9 Sergi Açtı

Mersin'de yaşayan 2 çocuk annesi ressam Asuman Yanpar, 15 yılda 80'in üzerinde resim yaptı. Resimle ilgili ne okul okuyan ne de eğitim alan Yanpar, yaptığı resimlerle insanların büyük takdirini topluyor. Bugüne kadar 9 k..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması 01:32

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması

Zuhal Topalin evlilik programına katılarak ünlenen damat adayı Birkan K. Adana da yapılan bir fuhuş çetesi operasyonunda aracılık edip haksız kazanç elde etmekten yakalandı.Bu olay üzerine izdivaç programı sunucus Zuhal ..

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı 00:21

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı

Arrow 6.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yer..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..

Burcu Esmersoy  Özel Röportaj 06:11

Burcu Esmersoy Özel Röportaj

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy iş ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenlere cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyfi Dursunoğlu'nun  Murat Başoğlu Hakkındaki Olay Açıklaması 02:17

Seyfi Dursunoğlu'nun Murat Başoğlu Hakkındaki Olay Açıklaması

Seyfi Dursunoğlu 10 ay önce Murat Başoğlu'nun nasil bir insan olduğunu söylemiş.Murat Başoğlu ile ilgili yakında Kerhane açıcam açıklamasında bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Bir Okul Servisi Skandalı Daha 00:23

Bir Okul Servisi Skandalı Daha

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte gözler yine okul servislerine çevrildi. Her geçen gün okul servisleriyle ilgili çıkan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Son olarak içinde öğrenci olduğu iddia edi..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..