#Ilgili kararı

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Elçin Sangu'nun Sevgilisinden Şaşırtan Açıklama 04:33

Elçin Sangu'nun Sevgilisinden Şaşırtan Açıklama

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un filmdeki bazı sahneleri Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'in sinema salonunu terk etmesine neden oldu.. Görüntülere dayanamadığını açıklayan Yunus Özdiken, konuyla ilgili neler söyled..

  • BETA tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Milli Takımını Kim Yönetmeli 05:47

Türkiye Milli Takımını Kim Yönetmeli

Türkiye Milli Takımının gidişatı hiç iyi görünmüyor peki vatandaş bu konu ile ilgili ne düşünüyor Bakalım nasıl cevaplar alınmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan  Siri  Yapay Zeka Educatedear Remix 03:59

Nihat Doğan Siri Yapay Zeka Educatedear Remix

Nihat Doğan'ın yapay zeka ile ilgili efsane çıkışına Educatedear usta Siri ile feat yaparak şarkıya dönüştürerek yayınladı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır 00:59

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'de tutuklu yargılanan iş adamı Rıza Sarraf ile ilgili, Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir dayanağı yoktur. dedi...

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti 00:51

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti

Panaromik çizimleriyle ve simgeleşmiş kentsel ufuk çizgileriyle tanınan sanatçı Stephen Wiltshire’ı diğer sanatçılardan ayıran, çizdiği herşeyi hafızasından çizmesi. Otizm hastası Wiltshire’ın fotografik bir hafızası (e..

Beyaz Show  Üç Gün Otel Odası Temizleyen Ünlü Kim 04:41

Beyaz Show Üç Gün Otel Odası Temizleyen Ünlü Kim

Beyaz, 17 Kasım konuklarından Binnur Kaya ve Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili Bunları Biliyor musunuz? köşesinde öyle bilgiler verdi ki, stüdyodaki herkes hem eğlendi, hem de çok şaşırdı! Kuşlardan korkan ünlü kim? Otel od..

  • BETA tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filmlerin Açılış Ve Kapanış Sahneleri Arasındaki Bağlantı 05:25

Filmlerin Açılış Ve Kapanış Sahneleri Arasındaki Bağlantı

Sinemayla ilgili çalışmalara imza atan Jacob T. Swinney'in filmlerin açılış ve kapanış sahneleri arasındaki ilişkiye değindiği bir çalışma yapmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ya Heykeller Canlı Olsaydı 00:27

Ya Heykeller Canlı Olsaydı

Ya heykeller canlı olsaydı nasıl olurdu, ile ilgili bu videoda bakalım neler göreceğiz....

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fal Nedir 03:13

Fal Nedir

Fal, bazı alet ve araçlarla ya da bazı yöntemlerle, içinde bulunulan bazı zamanla veya gelecekle ilgili yorumlar yapma ve tahminlerde bulunma işidir...

Doğu Ekspresi  Önemli Bilgiler  Tren'e Cağ Kebabı Siparişi 06:04

Doğu Ekspresi Önemli Bilgiler Tren'e Cağ Kebabı Siparişi

Doğu Ekspresi ile ilgili tüm bilgileri bu video'da derledik. Kuşetli, Yataklı ve Pulman vagonları detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Aynı zamanda trene dışarıdan yemek sipariş etmeyi de denedik ...

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esaret Altındaki Yunuslar 07:07

Esaret Altındaki Yunuslar

Yunus parkları sık sık eleştirilerin hedefinde. Nürnbergli araştrımacılar, bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyor. Kentteki yunus parkı, yunuslar hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir araştırma laboratuvarı olarak k..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar 04:46

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar

Kusmalı Boşnak sözleri ile tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu ve komik bir veda etmiş oldu. Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı şaka sonrası olanlar oldu. Rok Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'da haydaa diye bağırmaları i..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

İstanbullu Gelin 21. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

İstanbullu Gelin 21. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Beyaz Show  Kardeşini Çamaşır Makinesine Atan Ünlü Kim 05:51

Beyaz Show Kardeşini Çamaşır Makinesine Atan Ünlü Kim

Beyaz, 24 Kasım konuklarından Pınar Deniz ve Leyla Feray ile ilgili Bunları Biliyor musunuz? köşesinde öyle bilgiler verdi ki, stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi! Doğum günü net olmayan ünlü kim? Meraktan göbeği..

  • BETA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce