#Ilginç evler

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay 00:28

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay

Güney Kore ile Suriye arasında dün oynanan 2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri A Grubu maçında sahalarda ender rastlanabilecek ilginç bir olay yaşandı...

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Sen Olsan Ne Yapardın 36. Bölüm 44:00

Sen Olsan Ne Yapardın 36. Bölüm

Çeşitli mekanlarda yapılan sosyal deneyler...

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

26 Ödüllü Hayata Farklı Bir Bakış Açısı 08:27

26 Ödüllü Hayata Farklı Bir Bakış Açısı

Muhteşem bir kısa film.Mutlaka izleyin.....

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

102 Ödüllü Anlamlı Kısa Film 06:24

102 Ödüllü Anlamlı Kısa Film

İzlemeyen Pişman Olur!..

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi 05:10

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi

İyilik eden iyilik bulur temalı bu kısa filmde ağlamak içten bile değil .....

Bir Aşk Hikayesi Kısa Film Animasyon 04:15

Bir Aşk Hikayesi Kısa Film Animasyon

A Love story.....

Obezite Kısa Film 05:57

Obezite Kısa Film

Mükemmel bir kısa film mutlaka izleyin...

Selfie Kısa Film Animasyon 03:20

Selfie Kısa Film Animasyon

Teknolojiye olan ve gittikçe artan bağımlılığımızı, daha fazla beğeni almak için uğraşlarımızı çok güzel özetleyen, eğlenceli bir animasyon: Selfie...

Kıskançlık Kısa Film Animasyon 03:06

Kıskançlık Kısa Film Animasyon

Anlamlı mükemmel bir kısa film.Kesinlikle izlemelisiniz...

Umut Kısa Film Animasyon 02:49

Umut Kısa Film Animasyon

Umut, ışığın var olduğunu görebilmektir. En karanlık zamanlarda bile.....

Çok Anlamlı Bir Kısa Film 04:04

Çok Anlamlı Bir Kısa Film

İzlemeden geçmeyin.Mükemmel bir kısa film...

3 Dakikalık İnanılmaz Anlamlı ve Mantıklı Animasyon 03:23

3 Dakikalık İnanılmaz Anlamlı ve Mantıklı Animasyon

Sonuna Kadar Mutlaka İzleyin...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Azrail İşi Bırakırsa  Kısa Animasyon Film 05:42

Azrail İşi Bırakırsa Kısa Animasyon Film

Eğlenceli bir kısa animasyon film.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

İmam Hatipli Merve ve Şeytan 06:29

İmam Hatipli Merve ve Şeytan

İmam Hatipli Merve gündelik hayatında şeytan tarafından sıkça sınanır fakat olaylar pek de şeytanın umduğu gibi gelişmez...

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 01:29

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yarışmadan kazandığı birincilik tacı, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Ardından 12 Aralık 200'de Türkiye'yi Güney Afrika'nın Joha..

Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Hakan Akkaya Kimdir? 01:41

Hakan Akkaya Kimdir?

23 temmuz 1982 tarihinde Ordu'da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti..

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...