#Ilginç testler

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağımlılık Yapan İlluminati Şarkısı Türkçe Altyazılı 02:53

Bağımlılık Yapan İlluminati Şarkısı Türkçe Altyazılı

Altyazıları Açmayı Unutmayın...

  • ZULMA tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

Ezgi Baran Kimdir? 02:00

Ezgi Baran Kimdir?

1992 Antalya Doğumludur.İlk Olarak Behzat Ç. Dizisinde Oyunculuk Yaptı...

Kübra Dağlı Kimdir? 02:10

Kübra Dağlı Kimdir?

Kübra Dağlı Ispartalı olup 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Şu an 20 yaşında olan Kübra başarılı bir tekvandocudur. Kübra Dağlı 20 yaşındadır ve başarılı bir tekvando sporcusudur. 1996 doğumlu olan Kübra Dağlı aslen I..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar 10:44

Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar

Bazı kimseler , insanlar ve cinler arasında köprü görevindedirler. Bir şeytani cin musallat olurda, musallat olduğu bedeni terk etmez ise araya hüddam olarak bilinen bu kişiler girer. Hüddamlar bedeni terk etmeyen cinniy..

  • ZULMA tarafından
  • 1.460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Nurgül Yeşilçay Kimdir? 02:33

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay, Türk oyuncu. Sanatçı özellikle 2000'lerde rol aldığı rollerle tanınmaktadır. Doğum: 26 Mart 1976 (41 yaşında), Afyonkarahisar Boy: 1,65 m Eşi: Cem Özer (e. 2004–2010) Çocukları: Osman Nejat Özer Kardeşl..

Özgürcan Çevik -Şevkat Yerimdar? 02:20

Özgürcan Çevik -Şevkat Yerimdar?

Özgürcan Çevik, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınır. Doğum: 24 Ekim 1983 (33 yaşında), Ankara Boy: 1,88 m..

Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Serenay Sarıkaya Kimdir? 03:25

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı...

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Sıla Gençoğlu Kimdir? 03:53

Sıla Gençoğlu Kimdir?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'd..

Sinan Şamil Sam Kimdir? 03:30

Sinan Şamil Sam Kimdir?

Sinan Şamil Sam aslen Karslı Türk profesyonel ağır sıklet boksörüdür. Sinan Şamil Sam, 24 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğdu. Amatör boks yaşamı yıllarında oldukça başarılıydı...

Tarık Akan Kimdir? 03:13

Tarık Akan Kimdir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane'lidir. Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bakırköy'de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbu..

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir? 02:48

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, G..

Fettah Can Kaç Yaşında, Boyu, Kilosu Ne? 00:21

Fettah Can Kaç Yaşında, Boyu, Kilosu Ne?

Fettah Can, Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör. Doğum: 12 Ekim 1975 (41 yaşında), Karacabey Eşi: Cansu Kurtçu (e. 2014) Albümleri: Sen En Çok Aşksın, Aklımda Kalanlar, Yalanlar Cumhuriyeti, Hazine Çalıştığı mü..

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Askerin Yaşadığı Korkunç Olay ! 01:35

Bir Askerin Yaşadığı Korkunç Olay !

Askerin anlattığı inanılmaz olay.Dinleyince çok şaşıracaksınız.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Kılıçcı kimdir ? 00:59

Adem Kılıçcı kimdir ?

Adem Kılıçcı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesi'nin Erzurumlu olduğunu bel..

Ahmet Şık Kimdir? 02:31

Ahmet Şık Kimdir?

Ahmet Şık, Türk gazeteci ve yazar. Doğum: 1970, Adana Eğitim: İstanbul Üniversitesi Çocukları: Mina Şık..

Alessandra Ambrosio Kimdir? 02:56

Alessandra Ambrosio Kimdir?

Alessandra Corine Ambrósio (d. ... Guess, Victoria's Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan Ambrosio'nun tüm dünyada ün kazanması, her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria's Secret iç çamaşırı markasının defil..

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce