#Ilk akşamdan geceden

Mustafa Sandal  İstanbul 03:32

Mustafa Sandal İstanbul

Ortaköydü seni ilk gördüğüm yer Yağmur gözlerin ıslak yaşlı Kaderinde ben varım sanmışım Yanılmışım çok yaralanmışım Yolda gördüğün o yaşlı çift gibi Ellerin elimde yaşlanacaktık Kadere bu aşkı ben yazdıramadım Teselliym..

15 Yaşında İngiltere Yetenek Yarışmasındaki Kız 09:06

15 Yaşında İngiltere Yetenek Yarışmasındaki Kız

İngiltere Yetenek Yarışmasına katılan 15 yaşındaki Sarah Ikumu, söylediği And I Am Telling You şarkısıyla sahnenin tozunu dumana kattı. Sarah ilk başta Simon'ı tereddüt ettirse de sonrada direkt finale çıkmasını sağlayan..

  • JET TV tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mirjana Lucic  Baroni Serena Williams Özet İzle 02:34

Mirjana Lucic Baroni Serena Williams Özet İzle

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Serena Williams, Hırvat Mirjana Lucic-Baroni'yi 2-0 (6-2, 6-1) mağlup ederek finalde ablası Venus Williams'ın rakibi oldu...

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Greve Dönüştü 01:30

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Gre

Fransa'nın denizaşırı topraklarından Guyana'da, Paris hükümeti tarafından ihmal edildiklerini savunan sendikalar sınırsız genel grev kararı aldı. İşsizlik ve yüksek suç oranlarına tepki gösteren 37 sendikanın grevi, he..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zafere Kaçış Günün Özeti İzle 03:06

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle

Sezonun ilk anıtsal yarışı Tour of Flanders'ın son 55 kilometresinde tek başına kaçan Belçikalı Phillippe Gilbert, uzun süre unutulmayacak bir zafere imza attı...

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot 00:39

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot

Bisiklet kullanırken dengede durabilmek, ilk defa kullananlar için oldukça zordur. Beyin dengeyi otomatik olarak kurar ve vücudun dengede durabilmesi için komutlar verir. Şimdi bunu bir bilgisayar sisteminin bir robota u..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu 02:13

Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu

Bir belgeselde dağın tepesinden anne ve babalarının peşinden ilk kez uçmaya çalışan kaz yavrularının sonu görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can 01:32

10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can

Kadınlar 10.000 metre finalini 31:12.89'luk derecesiyle ilk sırada tamamlayan milli koşucu Yasemin Can, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı izle...

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Valencia  Unicaja Malaga İzle 02:24

Valencia Unicaja Malaga İzle

ULEB EuroCup final serisinin ilk maçında Valencia, sahasında Unicaja Malaga'yı 68-62 yenerek, seride 1-0 öne geçti..

Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle 02:17

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle

Deplasmanda mağlup ettiği rakibine evinde de şans tanımayan Unicaja Malaga, EuroCup'ta adını finale yazdıran ilk takım oldu...

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:37

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 30 Mayıs BBC'nin aynı adlı mini dizisinden uyarlanacak olan dizinin arkasında hayli sağlam isimler var. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcıla..

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..