#Ilk akşamdan geceden

Hakan Çalhanoğlu Milan'da Şov Yaptı  1 Gol 2 Asist 02:11

Hakan Çalhanoğlu Milan'da Şov Yaptı 1 Gol 2 Asist

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Milan, deplasmanda Austria Wien'i 5-1 mağlup ederken Hakan Çalhanoğlu attığı 1 gol ve yaptığı 2 asistle geceye damga vuran isim oldu...

Hız Treninde Altın Günü Yapmak 02:35

Hız Treninde Altın Günü Yapmak

Hayatlarında ilk kez bindikleri hız treninde teyzeler bir ilki gerçekleştirdiler. Tren hareket halindeyken altın günü yaptılar.Getirdikleri yiyecekler havalara uçuştu hayret bu altın günün izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü 02:53

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü

Eli yanan kızımızın uzun tedavi sürecinden sonraki ilk klip çalışması.Arabesk Rap Yapamayan Kızımız bu sefer müzik tarzını değiştirip son zamanlarda meşhur olan fenomenlik işene girmiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Mehter Takımı Taksim Meydanı’nda Konser Verdi 01:08

Emniyet Mehter Takımı Taksim Meydanı’nda Konser Verdi

Türkiye’de ilk kez İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Emniyet Mehter Takımı’ Taksim Meydanı’nda konser verdi...

Fazilet Hanım Ve Kızları Yeni Sezonunda  Neler Olacak 05:11

Fazilet Hanım Ve Kızları Yeni Sezonunda Neler Olacak

Star Tv ekranlarında sevilerek izlenen ve 2. sezonundaki bölümleride merakla beklenen 'Fazilet Hanım Ve Kızları' yeni sezon Ilk bölümde yaşanacaklar videomuzda..İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerde Solmaz ve Kaa..

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza! 01:38

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix uzun yıllar unutulmayacak bir başlangıca sahne oldu. Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi. F1 Singapur GP'si s..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol 00:37

Valencia'dan Maça Damgasını Vuran Gol

İngiltere Premier Lig 5'inci hafta mücadelesinde Manchester United, Everton'ı 4-0 mağlup etti. Old Trafford'da oynanan mücadelenin ilk golü, 4'üncü dakikada Antonio Valencia'nın ayağından geldi...

Ne Yaptın Sen Dybala! 01:01

Ne Yaptın Sen Dybala!

Juventus, İtalya Serie A'da 4. hafta karşılaşmasında Sassuolo'yu 3-1 mağlup etti. Maçın golleri Paulo Dybala'dan geldi. Dybala'nın attığı ilk gol görülmeye değerdi...

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

Gotham 4. Sezon 4.Tanıtım Fragmanı 04:06

Gotham 4. Sezon 4.Tanıtım Fragmanı

Gotham 4.Sezon 3.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Sezonun İlk Bölümü 21 Ekim Perşembe..

Juventuslu Çocuğa İnter Formasının Hediye Edilmesi 01:10

Juventuslu Çocuğa İnter Formasının Hediye Edilmesi

Doğum gününde Juventuslu çocuğa şaka yapmak için Inter forması hediye edilmiş. İlk başta çok sinirlenen çocuğa asıl hediye sonradan verilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marmara’daki Mercanlar Böyle Kurtarıldı 01:02

Marmara’daki Mercanlar Böyle Kurtarıldı

Marmara Denizinde çevresel faktörler nedeniyle tehlike altında olan mercanlar, Türkiye’de ilk kez uygulanan operasyonla kurtarılarak hayata döndürüldü...

Emenike'den Hayran Bırakan Gol 01:29

Emenike'den Hayran Bırakan Gol

Olympiakos, Yunanistan Kupası 2. Tur 5. Grup ilk maçında Asteras Tripolis'i 2-1 mağlup etti. Yunanistan ekibinin golleri Emmanuel Emenike'den geldi...

Acun Ilıcalı  Şeyma Subaşı Sonunda Evlendiler 03:14

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Sonunda Evlendiler

Acun İlicali Şeyma Subaşi Sonunda Evlendiler Düğününden ilk görüntüler ve Şeyma Subaşi'nin gözyaşlar..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman ve Superman Dövüşü 05:19

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya ge..

  • ANKA tarafından
  • 2.884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Doomsday Dövüşü 04:25

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Doomsday Dövüşü

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Doomsday Dövüşü Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne..

  • ANKA tarafından
  • 3.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Flash, Aquaman,  Cyborg 03:02

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Flash, Aquaman, Cyborg

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için..

  • ANKA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman Savaşa Hazırlanıyor 02:42

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya g..

  • ANKA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi 00:21

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi

Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor'un ayağıyla attığı gol büyük beğeni topladı. Genç yıldız, paylaştığı videonun altına, “Yemin ederim, ilk kez denedim” notunu düştü...