#Ilk akşamdan geceden

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

Madem Öyle, Gel Böyle… 05:15

Madem Öyle, Gel Böyle…

Hürriyet'in 'Vize Restleşmesi' ile alakalı sürmanşetinin ilk spotunda şu cümle dikkat çekiyordu: “İlişkilerin hiç bu kadar iyi olmadığının söylendiği ABD ile 20 gün içinde restleşir hale geldik.” Buraya dikkat… Daha üç h..

Artık Ayakkabıları Atarken Bir Kez Daha Düşünün! 00:59

Artık Ayakkabıları Atarken Bir Kez Daha Düşünün!

Ampute Milli Takımımızın Polonya'yı 2-0 yendiği maçta ilk golümüze imza atan ve ikinci golün de asistini yaparak finale çıkmamızda başrol oynayan Rahmi Özcan'ın 12 Ocak 2016'da yaptığı açıklamalar akıllara geldi...

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

Turgut Özatay 00:32

Turgut Özatay

Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşilçam' dedirtiyor. Yönetmenliğini usta reji..

Mutluluk Zamanı Fragman- 10 Kasımda Sinemalarda 00:44

Mutluluk Zamanı Fragman- 10 Kasımda Sinemalarda

Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un başrollerinde oynadığı Mutluluk Zamanı filminin ilk teaser'ı.....

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Bebeği Çığlığıyla Korkutan Anne 00:23

Bebeği Çığlığıyla Korkutan Anne

Bebeğinin ilk kelimesini duyan annenin sevin çığlığından korkan bebeğin göz yaşları...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Penaltıdan Gol Atan Kaleci Sevincin Dozunu Kaçırınca 00:47

Penaltıdan Gol Atan Kaleci Sevincin Dozunu Kaçırınca

Hayatında ilk defa gol atan abimiz kendinden geçti ...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihinde Bir İlki Yaşayan Panamalı Spiker Kendinden Geçti 01:02

Tarihinde Bir İlki Yaşayan Panamalı Spiker Kendinden Geçti

Tarihinde ilk defa Dünya Kupası finallerine katılmayı başaran Panamalılar'ın görülmeye değer sevinci...

Mine Koşan Ağladıkça 04:59

Mine Koşan Ağladıkça

Dağlarda öfkeli başım, Serhatta hep akşam oluyor. Nasipsiz kıştan mı ? Yağmurdan mı yoksa aşktan mı ? Ağladıkça ağladıkça, Dağlarımız yeşerecek, görecek göreceksin. Ağladıkça ağladıkça, Geceyi tutacağız, görecek göreceks..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balığın Karnından Çıkan Yavru Deniz Kaplumbağaları 01:34

Balığın Karnından Çıkan Yavru Deniz Kaplumbağaları

Kosta Rika'nin Herradura Puntarenas sahilinde amatör balıkçının yakaladığı balığın karnından 32 adet deniz kaplumbağası çıkmış. Yavru deniz kaplumbağalarından sadece 1 tanesinin yaşadığını açıklayan balıkçı bu olayın ken..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maça Damgasını Vuran Puan  Nadal Rakibini Alkışladı 01:53

Maça Damgasını Vuran Puan Nadal Rakibini Alkışladı

Nadal-Dimitrov maçının ilk setinde Bulgar tenisçi harika bir puan alırken, Nadal da bu puanı alkışlayarak tebrik etti...

Yenilmezler  - Ultron Çağı  Karanlık Sırları Olanları Sevmem  03:03

Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem Man, Kaptan Ameri..

  • ANKA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibar Feyzo - Ağayı Vurma 03:11

Kibar Feyzo - Ağayı Vurma

Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşama..