#Ilk akşamdan geceden

Kanser Hastaları Hastalıklarını Öğrendiklerinde Nasıl Tepkiler Verirler 01:07

Kanser Hastaları Hastalıklarını Öğrendiklerinde Nasıl Tepkiler Verirle

Kanser hastaları genellikle ilk başta hastalıklarını kabullenemezler...

  • NABIZ tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı 00:45

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı

Sri Lanka Maliye Bakanı Mangala Samaraweera toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve turizmi teşvik etme amacıyla yasağını kaldıran bildiriyi imzaladığını açıkladı. Yasak, 1979'dan bu yana Sri Lanka'nın kurulduğu ilk yıl..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Bebek Ve Köpeklerin Komik Görüntüleri 08:08

Bebek Ve Köpeklerin Komik Görüntüleri

Bebeklerin ilk dostlarıyla geçirdikleri sevimli görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı 01:04

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gecelerde yakalandı. Çapkınlık gecesinde Tolga Sarıtaş bakın kendini nasıl savundu? Söz Dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş çapkınlık gecesinde sobelendi. 2 güzel bayanla görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

A Capella Boğaziçi  70'ler 06:04

A Capella Boğaziçi 70'ler

Belki klasik bir Türk filminde kulağınıza çalındı ilk kez, belki de aile yadigarı bir 45’lik etiketinde gözünüze takıldı; hepimizin hatıralarının bir köşesinde neredeyse yarım asırdır eskimeden çaldı bu güzel şarkılar..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Marmelatli Fındık Mantolu Kurabiye Tarifi 05:04

Marmelatli Fındık Mantolu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 200 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta(sarisi hamura girecek beyazini disina findiklari bulamak icin kullaniyoruz) 1 paket vanilya 1 cay bardagi seker 2 su bardagi un cilek marmeladi kenarina ha..

Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Hipermarkette opera keyfi 01:38

Hipermarkette opera keyfi

CarrefourSA’nın Balçova’daki Hipermarketinin açılışına katılan ENBE Orkestrası tenorları ve sopranoları, ilk kez bir marketin reyonlarında opera söylediler...

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler 03:10

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler

CarrefourSA’nın İstanbul’da yenilenen ilk gurme marketi, 3,5 Milyon TL yatırımla Ortaköy’de açıldı...

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Baklava Tarifi 06:44

Baklava Tarifi

EREKENLER 3 su bardagi seker 2 bucuk su bardagi su ince bir dilim limon hazirlanisi Ilk önce serbeti icin,ocaga sekeri suyu ve limonu koyun.Kaynamaya baslayinca süreyi tutun tam 10 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun..

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Kolesterol Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:43

Yüksek Kolesterol Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

Yüksek kolesterollü kişiler riskli grupta yer alır. Bu kişiler sağlıklı yaşamaya özen göstermeli, düzenli beslenmeli ve bolca hareket etmeli. Yaşamlarını sağlıklı yaşam tarzı haline getirmek, yüksek kolesterol hastaların..

  • NABIZ tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce