#Ilk akşamdan geceden

Deli Yürek 39. Bölüm İzle 1:00:13

Deli Yürek 39. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 40. Bölüm İzle 55:23

Deli Yürek 40. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü 02:46

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü

Kerry John isimli bir yolcu İzmir'de bindikleri uçak ile Yunanistan'a giderken siyah bir cisim ile karşılaştı. İlk başta bulutların üzerine doğru yükselen cisim daha sonra yatay bir pozisyon aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Yürek 41. Bölüm İzle 53:26

Deli Yürek 41. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Tarak Tatlısı Tarifi 02:41

Tarak Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı Hindistan cevizi 125 gram tereyağ (3 yemek kaşığı) 2 adet yumurta (1 sarı yüzüne) 1 kabartma tozu 1 pa..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Survivor 2018 31. Bölüm Fragmanı 01:28

Survivor 2018 31. Bölüm Fragmanı

Turabi ile Adem tartışmadan sonra ilk kez bir arada! | 31.Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de... İşte 31. Bölüm fragmanı..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:14

Rec 2 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İnsanları saldırgan birer zombi haline getiren salgın hastalığın görüldüğü apartman karantinaya alınmıştır. Sağlık memurları ve SWAT ekibi sonunda apartmana girer ve teçhizatlarını yerleştirmeye başlar. Bu sırad..

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle 2:00:02

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle

Batman dünya üzerinde karanlık bir gücün oluşmaya başladığını anlayacaktır. Tek başına bu karanlık güçle savaşamayacağını anlayarak adalet birliğini kurmayı düşünür. Dünya üzerindenki süper kahramanları arayarak bulan ve..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

İsyankar Kamyoncu 01:43

İsyankar Kamyoncu

işin ucu kendilerine dokununca aklı başına gelenlerde bugün bu kamyoncu arkadaşı dinliyoruz,halbuki ne güzeldi değil mi ilk günler bedava iken allah razı olsun diyenler köprüde göbek atanlar halay çekenler kol börekleriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi 12:04

İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi

Eskişehir’de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve bunu telefonuna kaydeden kurye anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Konuyla ilgili pizza firmasından da ilk açıklama geldi. Görüntülerin bilinçli o..

  • BETA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı Fragman

Bilim kurgu filmi Karanlık Zihinler'den ilk fragman yayınlandı! Film, 3 Ağustos'ta sinemalarda!..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman 00:49

İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Hintlilerin Göz Temizliği 06:17

Hintlilerin Göz Temizliği

Malum hijyen deyince akla ilk gelenler hintliler ve bu hijyeni neye borçlu olduklarını da bu videoda görmüş oluyoruz, iğrençlik için özür dilerim..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rise of The Tomb Raider 08:58

Rise of The Tomb Raider

RİSE OF THE TOMB RAİDER OYUNUNUN İLK BÖLÜMÜYLE KARŞINIZDAYIZ KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ İYİ SEYİRLER DİLERİZ SHAREfactory™ https://store.playstation.com/#!/tr-tr/tid=CUSA00572_00 RİSE OF THE TOMB..

Gönüllüler'in Kabus Gecesi Yoğun Yağış Uyutmadı 34. Bölüm Survivor 2018 03:00

Gönüllüler'in Kabus Gecesi Yoğun Yağış Uyutmadı 34. Bölüm Survivor 201

Ada oyununu kaybeden Gönüllüler ilk gecelerinde yoğun yağış nedeniyle büyük zorluk yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turabi'nin Ceza Korkusu 37.Bölüm Survivor 2018 02:04

Turabi'nin Ceza Korkusu 37.Bölüm Survivor 2018

Ada konseyinde Acun Ilıcalı Turabi ile ilgili paylaştığı videodan bahsetti, Turabi ilk duyduğunda ceza alacağını sandı...

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fethiye'de Tekne Battı 01:05

Fethiye'de Tekne Battı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir dalış teknesi battı. Olay yerinde ilk belirlemelere göre herhangi bir ölünün olmadığı tespit edildi...

Lüks Araca TOMA'lı Müdahale 00:18

Lüks Araca TOMA'lı Müdahale

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bilinmeyen nedenle alev alan lüks araca ilk müdahaleyi bölgede bulunan bir TOMA yaptı...

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018 10:00

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez el ele görüntülendi, Merve Sevi ve eşi arasında neler oluyor ? Berk Oktay ve eşinin sosyale medya hesapları 3. kez çalındı bu haberler ve fazlası İstanbul Geceleri'nde..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..