#Ilk akşamdan geceden

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film) 10:35

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film)

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Bu Zamana Kadar Görebileceğiniz En Acayip Zor Görsel Test ( Hepsini çözebilirsen Sen Bir Dahisin ) 05:51

Bu Zamana Kadar Görebileceğiniz En Acayip Zor Görsel Test ( Hepsini çö

Görsel zeka insan beyninin ilk dili gibidir. Bebekliğimizde hayatımızda yer edinir ve süre gelen hayatımız boyunca bizimle birliktedir. Hayal kurabilmek, resim, çizim gibi işler ve yön bulabilme duygumuz görsel zekanın ..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

İstanbullu Gelin 49. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 49. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Hakan'dan Müthiş Performans 10' Da 10 Yaptı Evi Aldı 106. Bölüm Survivor 2018 01:48

Hakan'dan Müthiş Performans 10' Da 10 Yaptı Evi Aldı 106. Bölüm Surviv

Hakan 'Annenize Sorduk' oyununda Annenin uğurlu sayısı kaçtır? sorusuna annesinin verdiği yanıtı bilerek ev ödülüne ilk ulaşan isim oldu.....

  • BETA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası ilk kez görüntülendi. Erdoğan Huber köşkünde vatandaşların tebriklerini kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Acun Ilıcalı Marcus Ve Adriana Lima'yla İlgili Anısını Anlattı 108. Bölüm Survivor 2018 02:52

Acun Ilıcalı Marcus Ve Adriana Lima'yla İlgili Anısını Anlattı 108. Bö

Survivor 2018 ada konseyinde Acun Ilıcalı, Survivor 2018'den ilk elenen isim olan Marcus ve Adriana Lima ile ilgili anısını anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Survivor 2018 96. Bölüm Özeti 20:00

Survivor 2018 96. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de Yarışmacılar İlk Kez Bireysel Olarak Yarıştılar ve Dokunulmazlık Oyununun Ardından Eleme Adayları Belirlendi...

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Kızlarda Dokunulmazlığın Sahibi Bir Saniyeyle Belli Oldu 96.Bölüm Survivor 2018 02:13

Kızlarda Dokunulmazlığın Sahibi Bir Saniyeyle Belli Oldu 96.Bölüm Surv

Survivor 2018'de Bireysel Oyunların Başlamasının Ardından İlk Dokunulmazlık Oyununda Kızlarda Dokunulmazlık Sembolünü Alan İsim Saniyelerle Belli Oldu.....

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

İstanbullu Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..