#Ilk akşamdan geceden

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Yol kavgasında sürücüyü kurşun yağmuruna tutmuştu, müebbet hapsi istendi 08:26

Yol kavgasında sürücüyü kurşun yağmuruna tutmuştu, müebbet hapsi isten

TEM Otoyolu’nda bir sürücünün ölümüyle sonuçlanan yol verme kavgasıyla ilgili davanın ilk duruşmasında cumhuriyet savcısı, sanığın ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılmasını talep etti...

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak 01:34

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak

86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Ayasofya Camii'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor...

Türkiye'ye Korona İtalya'dan Gelmiş 01:19

Türkiye'ye Korona İtalya'dan Gelmiş

Tüm dünyayı ateşiyle yakıp kavuran koronavirüsün ülkemize nasıl sıçradığı merak ediliyordu. Türkiye’ye ilk koronavirüs vakası salgının pençesine düşen İtalya’dan gelmiş...

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı 01:45

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı

Ayasofya Camii'de 86 yıllık hasretin ardından ilk Cuma namazı yarın kılınacak. Tarihi gün için bir dizi önlem alındı. O önlemleri İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı...

Yamaç Paraşütünde Okey Oynayan Yurdum İnsanı 04:30

Yamaç Paraşütünde Okey Oynayan Yurdum İnsanı

Dünyada ilk kez gerçekleştirilen denemede bir yamaç paraşütüne 4 kişi binmiş ve havada okey oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve elektrikli Ekskavatör’ü kullandı 09:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve elektrikli Ekskavatör’ü kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir firma tarafından üretilen yerli ve elektrikli Ekskavatör’ü ilk kez kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz- 02:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan’da ilk yerli güneş paneli fabrikasının açılış töreninde konuştu. Gündeminde yine Doğu Akdeniz vardı. Erdoğan Ülkemize dayatılmaya çalışılan Sevr'e boyun eğmeyeceğiz ded..

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak 01:18

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak

Dünyanın gözü bir kez daha Rusya'ya çevrildi. Tescili alınan ilk korona aşısının, 40 bin kişide uygulanacağı açıklandı...

Korona virüsü 5 ayda yendi 03:55

Korona virüsü 5 ayda yendi

Korona virüsün Türkiye’de görülmeye başlandığı ilk günlerde öksürük şikayeti ile Çorlu Devlet Hastanesine başvuran kronik astım hastası Mustafa Sümek (47) 5 aylık yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edildi...

EYE 00:12

EYE

Naked Eye/ Çıplak Göz Bakış açılarımız hayatımıza ne kadar hakim ya da bizi ne kadar yönlendiriyor, yönetiyor?Kendimizi bildiğimiz andan itibaren, ileriki yıllarda oluşacak bakış açımızın temelleri rolmodeller aracılığıy..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim 04:03

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu yaz ayrılmayalım sakın Hazır değilim ki yanlızlığa Kışın da sensiz çok üşürüm malum Mahal verme böyle bir haksızlığa Biz elele yürürken Sarı ..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti 01:34

Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti

Bulgaristan koronavirüs salgınında Türkiye'den dönüşlerde vatandaşlarına karantina uygulamasını ve test zorunluluğunu kaldırdı. Yüzlerce Bulgaristan vatandaşı sabahın ilk saatlerinden itibaren soluğu Edirne’de aldı...

Şampiyon 6. Bölüm 2:16:22

Şampiyon 6. Bölüm

#Şampiyon Her Pazar 20.00'de #TRT1’de!nnFırat Zafer’e Tansel’le yaptığı anlaşmadan bahseder ve ikili Güneş’i geri alabilmek adına Fırat’ın kafeste yapacağı üç maç öncesi antrenmanlara başlarlar. Diğer tarafta ise Tansel,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ '' 03:34

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ ''

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=KHcYSHDxUUYnnnnnhttps://store.cdbaby.com/cd/mujdetugsuz4?SourceCode=HEARNO..

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla vaka' 07:54

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla

Çin'in Hubey eyaletinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve korona virüsten ilk ölümün gerçekleştiği andan itibaren 8 ay geçti. 8 aylık süreçte dünyaya yayılan virüs nedeniyle bütün dünyada 986 bin 957 can kaybı yaşandı. Topl..

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti 02:03

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı. Başakşehir Belediyesi de, ilçe genelindeki tüm bilgievlerinde internet erişim hızında sorun yaşayan öğrenciler için sosyal ..

Rus itfaiyeciler köpeği hayata döndürdü 00:31

Rus itfaiyeciler köpeği hayata döndürdü

Rusya’da yangın çıkan evden kurtarılan köpek ölmek üzereyken itfaiye ekiplerinin ilk yardım müdahalesi ile hayata döndürüldü...

Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır 02:12

Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır

Rusya'nın müjdeyi vermesinin ardından Uzak Doğu'da gözler bilim çevrelerine kilitlendi. Çin'in geliştirdiği korona aşısında geri sayıma geçildi. Almanya ilk aşı onayları için yılsonunu işaret etti. Amerika ise virüsü nöt..

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

Ninni Perisi    Kedili Ninni.... 02:19

Ninni Perisi Kedili Ninni....

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=Lp-TcDXaYDsnnLÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsu..

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler ) 02:23

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler )

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce