#Ilk akşamdan geceden

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahar Candanın Kendini Aklama Çabaları 02:05

Bahar Candanın Kendini Aklama Çabaları

Bahar Candanın Skandal Geceden Sonra Kendini Aklama Çabaları..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Ülkelerine Gitmek İçin Depar  Attılar 00:56

Ülkelerine Gitmek İçin Depar Attılar

Bir an önce ülkelerine gitmek isteyen Suriyeliler geceden kuyruğa girerek yoğunluğa yol açarken, zaman zaman sıra yüzünden tartışmalar yaşandı. Suriyeliler, sabah 9.00'da sınır kapısının açılmasıyla adeta 'depar' atarak ..

Pelin Karahan'ın Doğum Günü Partisinden 03:50

Pelin Karahan'ın Doğum Günü Partisinden

Güzel oyuncu Pelin Karahan'ın Doğum Günü Partisine yakın arkadaş çevresi katıldı.O geceden çok özel görüntüler sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Gibi Asker Gecesi 03:32

Düğün Gibi Asker Gecesi

Askere gidecek olan gence arkadaşları ona muhteşem bir gece yaşatmış herkes yeteneklerini ortaya koymuş oynamaya başlamışlar bu muhteşem geceden görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı 05:01

Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir evde geceden şarja takılan elektronik sigaranın patlaması sonucu yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, evdeki eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi...

Kuru Fasulye Salatası 00:20

Kuru Fasulye Salatası

Malzemeler; 1 su bardağı kuru fasulye 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı maydanoz 6 adet kornişon turşu 2 dal taze soğan 3 diş sarımsak rendesi tuz Hazırlanışı; Geceden ısladığımız ve haşladığımız fasulyelerimizi e..

Survivor 59. Bölüm Ünlüler'in Eğlenceli Gecesi TV'de Yok 04:03

Survivor 59. Bölüm Ünlüler'in Eğlenceli Gecesi TV'de Yok

Ünlüler Takımı yarışmacıları adalarında sergiledikleri figürlerle doyasıya eğlendi. İşte o keyifli geceden görüntüler....

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Yapımı Limonata 04:14

Ev Yapımı Limonata

Limonata İçin Malzemeler: 3 limon veya 1 limon ve 1 portakal (3-4 saat önceden veya 1 geceden dodurulmuş) 1 su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu (silme) yaklaşık 3 litre su arzuya göre nane yaprakları..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

İstanbul'un karla zorlu sınavı! 03:14

İstanbul'un karla zorlu sınavı!

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI, ÇARPIŞAN OTOLAR MİSALİ KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR, KAYIP DÜŞEN YAYALAR... İSTANBUL'UN YİNE GECEDEN SABAHA, KARLA ZORLU BİR SINAVI VARDI.....

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler 00:30

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler

Siirt’in Pervari ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılmasını bekleyen 112 acil sağlık ve DEDAŞ ekipleri, halay çekerek yolun açılmasını bekledi...

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Etli Nohut Yemeği  Pirinç Pilavı Tarifi 08:07

Etli Nohut Yemeği Pirinç Pilavı Tarifi

Etli Nohut Yemegi Tarifi malzemeler Geceden bir su bardağı dolusu nohutumuzu soğuk su ile ıslatalım.sabah uyandığımız zaman o suyu döküp nohutu temiz suyla yıkayıp hazır tutalım. 1 tane kurusoğan 1tane yeşil biber 1tane ..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 230 görüntüleme
  • 5 yıl önce