#Ilk akşamdan geceden

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor 00:35

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor

Kripto para olarak tanımlanan web tabanlı dijital para birimi Bitcoin, 2017 yılına girildikten sonra haftanın ilk gününde en fazla değer kazanan para birimlerinden oldu. Bitcoin, 2013 yılının kasım ayından sonra ilk kez ..

Barcelona'nın Yeni Transferi Türk Zeki Amca 01:13

Barcelona'nın Yeni Transferi Türk Zeki Amca

Ve beklenen röportaj yapılıyor. Zeki amcamız ilk kez konuşuyor. Arda'dan daha mantıklı bir transfer olduğu hiç şüphesiz.Trabzon Yenicuma'dan, Barcelona'ya transfer olan Deli Zeki ilk kez basın karşısına çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Öğrenci Dramı 00:48

Bir Öğrenci Dramı

Öğrencinin sabahki ilk derse geç kalması ve yok yazılması seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

Pele Efsanenin Doğuşu Fragmanı 01:01

Pele Efsanenin Doğuşu Fragmanı

Attığı rövaşata golleri ile futbol tarihine damgasını vuran Pele'nin hayatını konu alan film TV'de ilk kez yayınlanacak! Baş rollerinde Leonardo Lima Carvalho, Kevin de Paula, Vincent D'Onofrio, Seu Jorge ve Colm Meaney'..

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi 01:39

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi

İstanbul'da kar nedeniyle aç kalan tilki, ormanda gezen vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar tilkiyi besleme çalışırken, tüm bu yaşananlar kameralarca kaydedildi. İstanbul'da karın başladığı ilk dakikalarda çekilen bir g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı 02:50

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı

Çalgı Çengi İkimiz Filminin Bütçesi 14 Milyon TL Olarak Açıklandı İlk filmlerini sadece 30 bin TL bütçeyle çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni vizyona giren devam filmi Çalgı Çengi İkimiz'in 14 milyon TL bütçeye sahi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gonca ve Teyzesi 5000 TLnin Sahibi Oluyor! 03:59

Gonca ve Teyzesi 5000 TLnin Sahibi Oluyor!

Gonca ve teyzesi son etabı da başarı ile geçerek 5.000 TL'nin sahibi oluyor! İlk Buluşma 9. Bölüm..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman 00:28

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman

Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğu ile günümüze uyarlanmış Sherlock Holmes'u izlediğimiz dizi ilk olarak 2010'da izleyici ile buluşmuştu. Alışılmış dizilerin aksine her sezonu sadece 3 bölümden oluşan dizinin en..

  • Tv Series tarafından
  • 6.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 73. Bölüm İzle 1:56:10

Diriliş Ertuğrul 73. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Zor Da Olsa Everton! (Özet) 01:52

Zor Da Olsa Everton! (Özet)

Avrupa Ligi ön eleme 2. tur ilk maçında Everton, Ruzomberok'u zor da olsa 1-0 yendi ve avantajı kaptı. Rooney'nin Goodison Park'a dönüşünden sonraki ilk maçının 45 dakikasında Everton, önemli fırsatlar yakaladı ama golü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

At Yarışında Zincirleme Kaza 01:41

At Yarışında Zincirleme Kaza

Bursa'da bugün koşulan at yarışlarında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Osmangazi Hipodromu'ndaki günün 2400 metrede yapılan ilk koşusunda 10 at start aldı. İlk viraj dönülürken öndeki safkan Be My Shadow'un ..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle 2:25:11

Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..