#Ilk izlenim

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Fenerbahçe 79-81 Maccabi Tel Aviv - Maç Özeti İzle 02:08

Fenerbahçe 79-81 Maccabi Tel Aviv - Maç Özeti İzle

Euroleague'in 27. Haftasında Fenerbahçe Sahasında Maccabi FOX Tel Aviv'e Son Saniye Basketiyle 81-79 Yenilerek İlk 4 Hedefinde Yara Aldı...

Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı! 13:31

Yine Kavga Çıktı!Bahar Candan Merve Sevin İle Pişti Olunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan ve Merve Sevin pişti oldu. Bahar, Merve'ye benim dolabımdan kıyafetlerimi alıp giymiş gibisin ve senin yerinde olsam beni gördü..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı! 03:55

Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı!

Kısmetse Olur 22 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Kemal Melis'in ilk gün giydiği kıyafeti hatırlamayınca kıyamet koptu. Melis, Kemal'in kendisiyle ilgili hiç bir detayı önemsemediğini iddia ederek gözyaşlarını tutam..

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından 01:50

Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası'nda MYK Hentbol'ü eleyerek yarı finale yükselen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, yarı finale kalmalarının tarihlerinde bir ilk olduğunu belirtti...

Lukas Podolski Veda Maçı  Almanya 1-0 İngiltere  Maç Özeti 22.03.2017 03:19

Lukas Podolski Veda Maçı Almanya 1-0 İngiltere Maç Özeti 22.03.2017

22/03/2017′ de Milli Takımlar Hazırlık maçlarında karşılaşan Almanya – İngiltere maçında; Ev sahibi Almanya konuk ettiği İngiltere karşısında ilk yarısını 0-0 beraberlikle kapattıgı maçın ikinci yarısında maçı 1-0 kazand..

Londra Saldırısında Kaçmak Yerine Yardıma Koştu 00:30

Londra Saldırısında Kaçmak Yerine Yardıma Koştu

İngiltere'nin başkenti Londra'daki saldırıda, yaralanan polislerin yardımına ilk koşanlardan biri milletvekili Tobias Ellwood oldu...

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

Çocukların Snapchat la İmtihanı 01:25

Çocukların Snapchat la İmtihanı

İlk defa bu uygulamayı kullanan çocukların korktuğu anlar...

  • KAPALI SET tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu? 04:35

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu?

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan, köpeği Roli'nin ölüm haberiyle yıkılıyor, Onur ise Aycan'ı elinden tutup ona destek oluyor! İkili arasında uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yakınlaşma yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :( 01:13

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :(

Belkide hayatı sorguluyor bu kedi ama ilk bakıldıgınca aş acısı çekiyor gibi :(..

Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..