#Ilk sabah

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Aynadaki Aksi ile Kavga Eden Amca 01:40

Aynadaki Aksi ile Kavga Eden Amca

Kendisini ilk defa aynada gören amcamızın kendisiyle kavgası ve ilginç tepkileri kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Alf ve Büyükanne 04:15

Alf ve Büyükanne

Türkiye'de ilk kez 1980'li yılların sonlarında TRT 1'de yayınlanmış olup, 90'lı yıllarda Kanal D'de de gösterilmiştir.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017 02:34

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunda oynanan Juventus – Porto maçında; Ev sahibi Juventus konuk ettiği Porto karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru koruyarak rövanş maçınıda kazanmasını bild..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı! 02:38

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı!

İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşı Duygu Sarışın dışarda ilk kez başbaşa kahvaltı yaparken görüntülendiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor! 03:28

Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor!

Vatanım Sensin dizisinde oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Trt de yayınlanna Payitaht Abdülhamit disinde Prens Sabahattin rolünde oynayan Kaan Turgut'la evlilik yolunda ilk adımlarını atıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak 05:04

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak

İstiklal marşı Derneği İstiklal marşını 97 yıl sonra ilk okunduğu Nasrullah caminde hakiki makamıyla okudu. Hüzzam makamı. Taleal Bedru ile aynı makam. Çünkü İstiklal harbi bizim ikinci hicretimiz. Akif korkma diyerek ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Krasnodar   Celta Vigo   0-2- Maç Özeti 16.03.2017 00:06

Krasnodar Celta Vigo 0-2- Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Krasnodari Celta Vigo’yu Ağırladı. ilk Maçı 2-1 Kazanan Celta Vigo Bu Maçıda 2-0 Kazanmasını Bildi ve Tur Atladı...

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı 00:21

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL 01:18

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL

İlk Devre İki Hafta Önce 1-1 Sona Erdikten Sonra Red Devils Avrupa Golcülerini Bir Gol Yeminin Avantajıyla Ev Sahipliği Yaptı...

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle 06:18

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Ajax – FC Copenhagen maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği FC Copenhagen karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor değişmeyince Ajax ..

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017 05:35

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Roma, Lyon’u Ağırladı. Maçı Roma 2-1 Kazanmasına Rağmen ilk Maçı 4-2 Yenildiği İçin Tur Lyon’un Oldu...

 Man Utd 1-0 Rostov  Maç Özeti 16.03.2017 02:26

Man Utd 1-0 Rostov Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Manchester United – Rostov maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Rostov karşısında ilk yarısını 0-0 golsuz kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor deği..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..

Fenerbahçe 2 - 3 A.Konyaspor  Maç Özeti Hd İzle 04:46

Fenerbahçe 2 - 3 A.Konyaspor Maç Özeti Hd İzle

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Konyaspor'a 3-2'lik skorla yenildi. Böylece Konyaspor, ligde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etti. 17'de Bajic golünü attı..