#Ilk sabah

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

''İstanbul'da afet yaşanmadı'' 01:41

''İstanbul'da afet yaşanmadı''

İSTANBUL'UN BAZI SEMTLERİNDE YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE SU BASKINLARI YAŞANIRKEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN TATİLDEN DÖNMEMESİ ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRMİŞTİ. BİR KAÇ GÜN GÖZLEM YAPTIM, YORUMLARI OKUDUM DİYEN EKRE..

Afrikalı Kadınların Yürüyen Merdiven ile İmtihanı 00:24

Afrikalı Kadınların Yürüyen Merdiven ile İmtihanı

Yeni açılan alışveriş merkezine giden Afrikalı kadınlar ilk defa karşılaştıkları yürüyen merdivende zor anlar yaşamışlar. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 250 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK! 02:26

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK!

Sosyal medyada tanışarak evlenme kararı veren akondroplazili (boyları normalden çok kısa) Emine Demirel ve Ahat Öztürk çifti, ilk düğünü Gümüşhane'de gerçekleştirdi...

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI! 02:15

TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI!

İstanbul Bahçelievler'de tam bir dehşet yaşandı. Olayda arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanan Atakan Ateş, kanlar içinde sokağa çıkıp yardım istedi. Yaralıya ilk müdahaleyi bir kasap yaptı..

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa Teaser! 00:43

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa Teaser!

Rafadan Tayfa 3: Galaktik Tayfa filminin ilk teaser'ı...

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR! 1:40:30

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR!

2023 yılında neler olacak? Türkiye'yi bekleyen tehlike nedir? Türkiye doğalgaz buldu mu? Gerçekleri nasıl saklıyorlar? Orta asya Türkmenistan gazı Türkiye'ye mi geliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır! 14:05

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır!

Dakika 2023'ün ilk haberi dijital köleliğe geçişin ilanı oldu. Dijital kimlikler aynı zamanda dijital para cüzdanı mı olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir? 1:59:51

Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir?

Deprem Bekleniyor Muydu? Çocuklar Kayboluyor! Faylar Hangi Bölgeleri Etkiliyor? Birlik Olma Zamanı! Topraklara Sahip Çıkın! PROJEDE KRİTİK KONUM GİZLİ PLANLAR ve GİZLENEN GERÇEKLER! 100 Yıl Sonra Geldiler! 4. Boyutun Ana..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri ile Bir Bir Olacakları Açıkladı! 1:19:27

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri il

07:43 İşgal Neden Olmadı? 21:15 İkinci Oyunun İklim Silahı Olduğunu Nerden Biliyordun? 33:41 Kime Hizmet Ettiğinizi Bilmiyorsunuz! 37:31 Seçimden Sonra İç Savaş Olacak Mı? 47:00 Türk Milleti Yeniden Doğacaktır! 54:52..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University

James ve Mike ayrılmaz bir ikilidir. İlk tanıştıkları zamandan itibaren birbirinin tamamen zıd yönlenrini ortaya koyarlar. Sevimli Canavarlar Üniversitesi üniversitesine giderek aralarındaki problemleri bakalım çözebilec..

  • Film İzle tarafından
  • 34.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık! 1:01:49

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık!

02:00 Hayati Sır Masumiyeti Anlatıyor! 13:28 Uyanın Dünyayı Yakıyorlar! 16:08 Dünyadaki Gıda Kıtlığı İçin Alarm Veriliyor! 25:23 Masumiyetinizi Koruyun, Cenneti Kaybedersiniz! 26:36 Neden Cenneti Kaybetme Riskiyle Karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

BÜYÜK TEHLİKE! 48:32

BÜYÜK TEHLİKE!

SALDIRI VE ŞOK PLANIN BELGESİ! 04:42 Roma Planı Ne? 12:04 Belgelerin İçeriğinde Ne Var? 18:02 Bu Olaylar İçin Ne Yapacağız? 18:21 Cumhuriyet'in Fişi Çekilmek Üzere! 34:06 İşgal Ne Zaman Başladı? 35:30 Belgelerde Mülte..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

2030’da Ne Olacak? 40:50

2030’da Ne Olacak?

Nakit Para Bitiyor mu?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 ay önce