#Ilk sabah

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu! 05:04

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye, bugünden itibaren hafta içi her gün 07.00'de ekrana geliyor! İlk bölümün konuğu Serkan Çağrı, Kanal D ile Günaydın Türkiye izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Semercioğlu'nun Kızı Pera 06:21

Cengiz Semercioğlu'nun Kızı Pera

Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'nin bugünkü bölümünün ilk konuğu sürpriz bir isim oldu. Semercioğlu'nun kızı Pera canlı yayına katıldı...

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı 13:51

Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk olan ünlü youtuber ve şarkıcı Selin Ciğerci Türkiye'nin ilk fenomeninin kendisi olduğunu söyledi. Ciğerci, Demet Akalın ile Cengiz Semer..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle basitçe soymak 00:21

haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle basitçe soymak

Yarın sabah ilk iş; haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle soymak olacak???????????? #yumurta #pratikbilgiler #elbecerisi #mutfak..

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı 01:52

Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı

Bayram Tatilinin sona ermesi ile birlikte Megakent’te haftanın ilk iş günü sabahı araç trafiği ve vatandaş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde de trafik yoğunluğu oluştu...

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..