#Ilk sabah

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Yenibosna Metrobüs Durağında İnsan Seli 00:50

Yenibosna Metrobüs Durağında İnsan Seli

Sabah ulaşım için metrobüsü tercih eden vatandaşlar, Yenibosna üst geçitte izdihama neden oldu. Vatandaşlar, metrobüse ulaşmak ve duraktan çıkmak için dakikalarca beklerken, oluşan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı..

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

İrem Derici Yine Aynı Samimiyette 03:32

İrem Derici Yine Aynı Samimiyette

İrem Derici Yine Aynı Samimiyette: Sabah öküz gibi, ekmeğin bir ucundan girdim ... diyerek kendine özgü açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

Gamzeli Güzel Bahar Öztan Hastaneye Kaldırıldı 04:12

Gamzeli Güzel Bahar Öztan Hastaneye Kaldırıldı

Geçtiğimiz yıl kanseri yenen Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan bu sabah yeniden hastaneye kaldırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi 01:21

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde meydan gelen ve kalabalık grupların karıştığı kavgada sopaların kullanıldığı feci kavga gösterisini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Zavallı Küçük Köpek 00:16

Zavallı Küçük Köpek

Her Sabah İşe Giderken Biz..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karların İçinde Yuvarlanan Panda 00:06

Karların İçinde Yuvarlanan Panda

Her sabah işe giderken biz..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi 00:37

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi

Bu sabah Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep'in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi...

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

Selimiye ve Sis 00:51

Selimiye ve Sis

Serhat kenti Edirne'de yurda gelenleri mimarinin zirve mührü olarak karşılayan, Mimar Sinan ustanın Ustalık eseri Selimiye Camisi sisler altında bu sabah daha güzel göründü...

Yalçın Küçük Ezanların Susturulmasını İstedi 01:12

Yalçın Küçük Ezanların Susturulmasını İstedi

Yalçın Küçük katıldığı TV programında haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük: Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz d..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..