#Ilk sabah

FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı 01:06

FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı

Fatih Sultan Mehmet(FSM) Köprüsü Azerbaycan Bayrağının rengiyle aydınlatıldı. Azerbaycan Cumhuriyetinin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle FSM Köprüsü Azerbaycan bayrağının rengiyle aydınlatıldı. 28 Mayıs Azerbaycan Cumhur..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı 01:32

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda makas atarak zincirleme kazaya yol açan sürücü gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 206 lira para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmec..

Uyurken Yakalanan Tembel Horoz 00:12

Uyurken Yakalanan Tembel Horoz

Soteyi bulup yatışa geçmiş tembel horozdur. Sabah gün doğarken ötmesi gerekirken, tavukların başında beklemesi gerekirken, uykunun dibine vurmaktadır.....

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yatağından Kalkmak İstemeyen Maymun 02:03

Yatağından Kalkmak İstemeyen Maymun

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben her sabah yaşıyorum bunu arkadaşlar ...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sel İsrail'i Vurdu 00:33

Sel İsrail'i Vurdu

İsrail'in güney ve kuzey bölgelerinde sabah başlayan sağanak yağış, ülkenin birçok noktasında sele sebep oldu...

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir 02:51

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir

Bu videoda sınıf arkadaşına aşık olanların yaşadıkları var. Derslerde çaktırmadan onu izlemek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak, okula koşa koşa gitmek, sabah hazırlığının bir türlü bitmemesi, tatildeyken okulun ..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı 01:31

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabah Ozan Güven’le birlikte Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Siz kabine geçin ben geliyorum diyen Yılmaz, anons çekerken kendi..

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Yener Çevik - Hasta İşi 04:15

Yener Çevik - Hasta İşi

Geri dönüşüm, geri dönüşüm Ölümlü dünyada sevgi bölüşün Her insanın vardır elbet bir sövüşü Avrupa Birliği yasaklayamaz kelle söğüşü Yıldızlar gece parlar sabah sönüşür Ergenler akıllı telefon için dövüşür Yasak ne varsa..

  • JokerS tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan 00:46

Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan

Bir sabah sundurma basamaklarının altında buldukları yılanı kayda almaya başlayan kişinin anlattığına göre, Yılan, bir çeşit büyük kuş yumurta yemişti, sundurmada çatlağa geri dönmeye çalışıyordu ve sonunda yumurtaların ..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı 00:26

Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı

Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı Almanya'da Türklere ait iş yerine silahlı saldırıda bulunuldu. Heilbronn kentindeki Alper Yıldırmaz'a ait ''Stefans'' adlı fırına sabah saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kiş..

Aydan Şener Sürpriz Programla Ekranlara Dönüyor 02:01

Aydan Şener Sürpriz Programla Ekranlara Dönüyor

Aydan Şener, yapımcılığını Yüksel Aman'ın üstlendiği ve hafta sonları sabah kuşağında yayınlanacak program için anlaşma imzaladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Şener “Sürpriz bir programla çok..

  • BETA tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

81 İlde OIperasyon  Bin 853 Gözaltı 00:46

81 İlde OIperasyon Bin 853 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, aranan şahısların yakalanması amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bin 853 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesi..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü 03:59

Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü

Bu yıl içinde nikah masasına oturacakları konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, işadamına ait yatta Bodrum tatiline devam ediyor. Çift, önceki sabah Torba açıklarından demir aldı, gözlerden uzak olmak için sessiz sakin bir..

  • BETA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam 01:46

İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam

İstanbul Hasköy'de sabah uyananlar kaplarının önündeki zarfın içini açınca önce şaşırıp sonra mutlu olmuşlar. Hızır diye adlandırdıkları kişi yada kişiler zarfta 1000 lira para bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare 02:01

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare

Tamirat işi ile uğraşan dükkan sahibi, akşam tezgah üzerinde bıraktığı bazı parçaların sabah geldiğinde kutuya konulduğunu farketmiş. Tamirci ne olduğunu anlamak için tezgaha kamera yerleştirmiş işin aslı geceleri ortaya..

  • JET TV tarafından
  • 328 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak 02:08

Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak

Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde yer alan Bethesda'da Medical Center Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Sabah 08:00 sularında gerçekleşen ve güvenlik kamerasınca kaydedilen olayda, görme engelli a..

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canlı Yayında Boşandığını Açıkladı 10:05

Canlı Yayında Boşandığını Açıkladı

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına katılan Akasya Asıltürkmen, tv100 canlı yayınında boşandığını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..