#Ilkbahar yaz

Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma 11:09

Bir Ankara Klasiği - Sim Dondurma

Ankara'da dondurma denilince akla ilk gelen yerlerden biri Sim Dondurma'dır. Biz de Tümer'le birlikte yaz mevsiminin gelişini kutlamak için dondurma yemeye karar verdik. 45 çeşit dondurmadan elbet birini beğenirsiniz diy..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mucize Besin Barbunya 05:32

Mucize Besin Barbunya

Yaz aylarının vazgeçilmez baklagillerinden barbunya vücuttaki yağları yakıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Spor Yaparken Kendinden Geçen Adam 00:30

Spor Yaparken Kendinden Geçen Adam

Yaz yaklaştıkça zorunlu diyetler ve sporlar başladı. Yapmak zorundaymış gibi hissedenlerin girdiği tripleri izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Otel Transilvanya 3 Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:31

Otel Transilvanya 3 Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Gremlin Hava Yolları’na Hoş geldiniz! OTEL TRANSİLVANYA 3: YAZ TATİLİ özel fragmanını kaçırmayın 13 Temmuz'da sinemalarda...

Sahur İçin Uyanan Çocuğun Uykuyla İmtihanı 01:00

Sahur İçin Uyanan Çocuğun Uykuyla İmtihanı

Ramazan ayının çocuklar için ayrı bir önemi vardır. Hele bir de oruç yaz gününde tutuluyor ve akşamında sokakta oyun varsa çocuk için Ramazan daha da güzelleşir. İşte o güzelliği yaşaması için sahura uyandırılan sevimli ..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıcaktan Bunalan Dayının Kendini Oto Yıkamada Yıkatması 00:14

Sıcaktan Bunalan Dayının Kendini Oto Yıkamada Yıkatması

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte sıcaklar vatandaşları bunaltmaya başlamış. Sıcaktan bunalan bu dayı ise çözümü kendini oto yıkamada yıkatarak bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

The Sinner 2. Sezon Fragmanı 02:10

The Sinner 2. Sezon Fragmanı

The Sinner 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz USA'da » The Sinner Çarşamba Günleri Saat 10pm USA Network'da » Oyuncular: Carrie Coon, Bill Pullman..

Yeşim Salkım Bodrum Röportajı 26 Haziran 2018 08:01

Yeşim Salkım Bodrum Röportajı 26 Haziran 2018

Bodrum Türkbükü'nde tatil yapan Yeşim Salkım Magazin D Yaz Muhabiri Asiye Acar ile çok özel bir söyleşi yaptı ...

  • BETA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var 13:39

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var

Uzun bir aradan sonra yeni bir Çantamda Ne Var? videosu ile karşınızdayım. Bu defa sizlere 2016 yaz tatilim için hazırladığım Tatil Çantamda Neler var onları gösterdim...

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Duygu Özaslan Fondötensiz Ten Sarı Göz Makyajı 12:18

Duygu Özaslan Fondötensiz Ten Sarı Göz Makyajı

Fondöten kullanmadan ışıltılı, cıvıl cıvıl bir yaz makyajı yaptım! Makyajın geri kalanı oldukça sade olduğu için sarı göz makyajı da bence çok güzel durdu!..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi 02:26

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi

Sebze yemeği sevenler için nefis bir yaz yemeği olan bulgurlu yoğurtlu semizotlu yemek tarifi videosu hazırladık. Yapımı kısa sürüyor ve oldukça da kolay...

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Mercedes-AMG GT C, Mercedes Me Magazin'de 00:56

Mercedes-AMG GT C, Mercedes Me Magazin'de

Mercedes me Magazin yaz sayısı çıktı İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar 08:55

Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar

Hazır yaz aylarıda gelmişken biraz kıl tüy meselelerinden konuşalım istedim, özelliklede tıraş yöntemi ile tüylerden kurtulmak. Umarım keyifle izlersiniz...

Büşra Yılmaz Tek Marka Makyaj 18:19

Büşra Yılmaz Tek Marka Makyaj

Artık tüm yaz boyunca pazartesileri tek marka makyaj serisi ile karşınızdayım ki zaten bir süredir de öyleydim dfasgs Bugünkü marka konuğumuz W7 markası, bakalım yorumlarım neler olmuş....