#Ilkbahar yaz

 Magazin D 12 Temmuz 2018 Hande Ataizi Bodrum'da Bikini Ile Görüntülendi      03:39

Magazin D 12 Temmuz 2018 Hande Ataizi Bodrum'da Bikini Ile Görüntülen

Magazin D Yaz kameraları oğlu Leon ve ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Hande Ataizi'ni bikinisiyle görüntüledi... Hande Ataizi kendisini görüntüleyen muhabirlere neler söyledi ?..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Ezgi Fındık Beauty Bronz Ten Makyajı 18:12

Ezgi Fındık Beauty Bronz Ten Makyajı

Bugün sizler için yaz gelmeden bronz bir ten hissiyatı veren makyaj yapıyorum. İyi seyirler!..

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Dondurma Yiyen Sevimli Köpek 00:14

Dondurma Yiyen Sevimli Köpek

Yaz sıcaklarına hayvanlar da haliyle dayanamıyor. Onlar da serinleme tercihini dondurmadan yana kullanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzdüğünü Sanan Dayı 00:59

Yüzdüğünü Sanan Dayı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte plajlar dolup taştı ve plajlarımızda göreceğimiz ilginç görüntülerde bir bir ortaya çıktı. Bir karış suda yüzdüğünü sanan dayıda onlardan biri...

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı 02:09

Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı

Star TV onun da fişini çekti! Ekranlarında yaz ekranına geçmesi ile beraber, yer alan program sayısı ve dizi sayısı oldukça azalmışken, Star TV'den bomba gibi bir karar geldi. Star TV, o yapımı yayından kaldırdı. Peki..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı 08:06

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: pure beauty cc krem flormar pudra pastel 15 numara allık pastel bronzer(yaz koleksiyonu) ---- maybelline color tattoo the balm nude dude loreal pari telescopic maskara flormar siyah göz kalemi..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Star Tv Patır Patır Dökülüyor Tatilde O Da Mı Final Yapıyor 02:14

Star Tv Patır Patır Dökülüyor Tatilde O Da Mı Final Yapıyor

Gün geçmiyor ki bir final haberi gelmesin. Star TV ekranlarında yayınlanan o dizinin final yapmak ihtimalinin olduğu iddia edildi. Yaz aylarında olmamıza rağmen bir çok final haberi geliyor, bunlardan biri yine Star T..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı 00:57

Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı

Gaziantep’te bir halk pazarında karpuzcu karpuzla sanat yapıyor dünya bir dakikalığına güzelleşiyor. Sıcak yaz aylarının ilacı karpuz daha güzel bir hal alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Show Tv'nin Yeni Dizisinde Şaka Gibi Karar Ekrana Veda Ediyor 02:28

Show Tv'nin Yeni Dizisinde Şaka Gibi Karar Ekrana Veda Ediyor

Show TV, yeni yaz dizisi Darısı Başımıza için flaş bir final kararı aldı!Dizinin 5. bölüm tanıtımındaki ‘final’ yazısı izleyiciyi şoke etti! Tanıtımla birlikte, kanalın diziyi bitirme kararı aldığı ortaya çıkınca, s..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim 14:01

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj ve Kozmetik önerilerimle hazırladığım Temmuz Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin yaz aylarındaki favori ürün ve dizi önerilerinizi yorumlarda bekliyorum. İyi seyirler!..

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

Ebru Gündeş Sıcaklar Yüzünden 750 Bin Tl'sini Yaktı 02:35

Ebru Gündeş Sıcaklar Yüzünden 750 Bin Tl'sini Yaktı

Ebru Gündeş, yaz mevsimini geçirmek için Birleşik Arap Emirliklerinin metropolü Dubai'de binlerce liralık tatilini sıcaklardan dolayı iptal etti...

  • BETA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti 02:30

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş, izleyicilerin beğenisini topladı. Yeni sezonda ekranda olması beklenen Erkenci Kuş dizinde, Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Ser..

  • BETA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Kır Düğünü Saç Modeli 19:59

Stil Baykuşu Kır Düğünü Saç Modeli

Yaz geldi düğünler başladı. Peki saçlarımıza ne yapacağız. Kolay ve pratik bir topuzla karşınızdayım..