#Ilçe kaymakamı kadir güntepe

Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı 02:19

Ordu’daki Şiddetli Yağış Sonrası Heyelan Altında Kalanlar Kurtarıldı

Ordu’daki şiddetli yağış sonrası heyelan altında kalanlar kurtarıldı Ordu'nun Ünye İlçesi Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, şiddetli yağışa bağlı olarak ilçenin bir ok noktasında su taşkınları ve heyelanlar oluştuğunu belirt..

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU! 02:09

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU!

ARTVİN’in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sü..

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Arif Sağ - Yilanlarin öcü 06:23

Arif Sağ - Yilanlarin öcü

o bir yasayan efsane...arif sağ ustamız ve kadır inanir...

Sinan Akçılın Çene Değil Ses Estetiğine İhtiyacı Var 07:34

Sinan Akçılın Çene Değil Ses Estetiğine İhtiyacı Var

Justın Bieber'e benzemek için çene estetiği yaptıran Sinan Akçil'le ilgili gazeteci Kadir Kaynakçı'nın sarfettiği sözler tartışmanın fitilini ateşledi.Haberimizin detayları videomuzda iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Utanınca' Anlayan Adam 01:08

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Ut

Kadir abimiz annesini kaybettikten sonra teyzesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamış. Kendisi ayrıca patates kızartmasını ve nohut yemeğini çok seviyor. Teyzesinin evinde yaptığı bir kahvaltıda ise en büyük acısını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler) 03:53

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler)

1942 savaş yıllarında bir tarla sorunu nedeniyle adam öldürüp hapser giren Tatar Ramazan (Kadir İnanır), cezasını tamamladıktan sonra tahliye edilir. Ne var ki dışarda yaşam Ramazan'ı iyice çileden çıkarır. Vuruşmalar, a..

  • REPLİKLER tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi 00:10

Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi

Kadir Doğrubakar namı diğer odun herifin kısa süren beyinlerimizi yakan anlamsız esprisini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Faydalı Top Makinası - Uyanık Kardeşler (Restorasyonlu) 01:49

Çok Faydalı Top Makinası - Uyanık Kardeşler (Restorasyonlu)

1974 yapımı Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in oynadığı Uyanık Kardeşler filminden bir sahne.....

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman 00:49

Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler 01:17

Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler

1974 yapımı Hulki Saner'in hem senaristliğini,hem yapımcılığını ve hem de yönetmenliğini üstlendiği,Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in oynadığı biri şarkıcı biri futbolcu olan kardeşin öyküsünü anlatan Uyanık Kardeşler film..

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman 00:49

Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı 00:48

Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..