#Ilçe kaymakamı kadir güntepe

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor 00:47

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde, teröristlerin kaçarken tuzakladığı patlayıcılar imha edilirken, bölgeye Türkiye'den çok sayıda sinyal kesici jammer taşıyan asker..

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci 01:42

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağlamasının sevincini yaşıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Emniyet Genel Müdürü Altınok Suriye'de 03:00

Emniyet Genel Müdürü Altınok Suriye'de

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Halep'in Azez ilçe Emniyet Müdürlüğü ile terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılan Burseya Dağı'nda incelemelerde bulundu...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu 02:01

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin ilçe merkezinde yaptığı aramalarda terör örgütü YPG/PKK'nın sözde özel kuvvetleri HAT'ın eğitim, toplanma ve barınma yeri olarak kullandığı bir üssü daha orta..

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu 02:12

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenen Afrin ilçe merkezinde, PKK'nın Kandil'den gönderdiği teröristlerin kaldığı bir villa ile çevresinde sığınak amacıyla inşa edilen uzun beton tüneller bu..

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu 01:16

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde yalnız yaşayan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken 89 yaşındaki Zeynep Hasalmanu'ya, Mehmetçik s..

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Erdoğan ÖSO Komutanı İle Yaptığı Duygu Dolu Sohbeti Anlattı 01:34

Erdoğan ÖSO Komutanı İle Yaptığı Duygu Dolu Sohbeti Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vakıfbank Spor Salonu'nda düzenlenen Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde halka hitabı sırasında bir ÖSO komutanı ile yaptığı duygu dolu sohbeti anlattı...

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız 00:28

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız

Park halinde bulunan çekicinin üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen hırsız bisiklet çaldı. Çekinin üzerindeki bisikletlerin çalıntı olduğu ve Yediemin parkına götürüleceği öğrenildi. Hırsızın çalıntı bisikleti çalarken..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada 00:29

Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada

Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Aziz Özberk'in, hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık 01:12

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık

Muharrem İnce, hem milletvekili hem de memleketi olan Yalova'da istediği kalabalığı bulamayacağı öngörülmüş olacak ki, mitingine İstanbul ve Bursa'nın CHP'li ilçe belediyelerinden onlarca resmi ve özel olarak kiralanmış ..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: HDP'yi Barajı Geçirmek İçin Uğraşıyorlar 01:15

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: HDP'yi Barajı Geçirmek İçin Uğraşıy

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle Kıran Kırana Mücadele Veriyoruz 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle Kıran Kırana Mücadele Veriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyoğlu ilçe mitinginde vatandaşlara hitap etti...

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor 00:55

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor

TSK ve ÖSO Afrin dağlarında teröristlerin izlerini siliyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin Afrin ilçe merkezi ve beldelerinde arama tarama çalışmalarını sürdürüyor...

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

Sonet İnternet : 00:13

Sonet İnternet : "Mardin İli Kapsama Alanımızda"

Sonet Airfiber İnternet Mardin İli Kapsama Alanımızda : ilçe ve köyler hizmet vermeye başladı. SONET'li Olmak Çok Kolay! www.sonet.com..

  • PengoTV tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Maskesiz para çeken kişiye esprili uyarı- 1000 TL fazla çek 00:44

Maskesiz para çeken kişiye esprili uyarı- 1000 TL fazla çek

Muğla'da Datça İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, koronavirüs denetimi sırasında maskesiz bir vatandaşı ATM'den para çekerken görünce 1000 TL fazla çek diyerek espri yaptı...

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti 02:03

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı. Başakşehir Belediyesi de, ilçe genelindeki tüm bilgievlerinde internet erişim hızında sorun yaşayan öğrenciler için sosyal ..