#Ilçe kaymakamı kadir güntepe

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..