#Ince ses

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Cinayeti Kim İşledi Beyaz Show 8 Aralık Cuma 01:30

Cinayeti Kim İşledi Beyaz Show 8 Aralık Cuma

Ortada bir cinayet varsa bir suçlu da vardır. Suçlu olma ihtimali olanlar, sorgulanmaya devam ederken; sıradaki suçlu adayı oldukça garip... Beyaz'ın yeni tiplemesi, gecenin konuklarının yer aldığı projelere ince gönderm..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma Şekli 04:05

Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma

Kevin Parry ilginç tarzıyla ince dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Daha önce de yürüme bandı üzerinde birbirinden ilginç yürüme şekilleri videosu çeken Kevin şimdi de bir sandalye üzerinde ilginç oturma şekilleri videosu ..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:48:08

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Tür: AKSİYON, BİLİMKURGU, GERİLİM Yapım: 2016 IMDB Puanı: 8.0 Yönetmen: Nic Mathieu Oyuncular: Spektral birileri geliyor kim bunlar görünmeyen düşmanlar durdurulabilecekmi. New York yoğun bir istila altında görünmeye..

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım 02:04

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım

9 Mayıs her yüz yılda aşağı yukarı 13 kez olan bir olay gerçekleşti ve Merkür, Güneş’le Dünya’nın arasından geçti. NASA da ilgilenenlerin izleyebilmesi için bu hadiseyi canlı olarak yayınladı. Merkür’ün geçişini kayıt ..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası 03:25

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası

Malzemeler: 20 adet Bebe Biskuvisi 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Muz 950 ml Kaymaklı Dondurma İnce çikolata Adımlar: 1- Bebe bisküvi ve tereyağını rondodon geçirin, kek kalıbın altına bastırarak yerleştirin. 2- Üzer..

Uzakdoğu Usulü Tavuk 06:17

Uzakdoğu Usulü Tavuk

Malzemeler: 6 yada 8 adet derisiz ve kemiksiz tavuk kalca eti 1/2 çay bardağı Süt 1/2 çay bardağı Sıvıyağ 1/2 çay bardağı az tuzlu Soya Sosu 1 dolu yemek kaşığı Susam Yağı 1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Zencefil 1..

Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nar Gibi Kızarmış Kahvaltılık Peynir Topları 01:06

Nar Gibi Kızarmış Kahvaltılık Peynir Topları

Malzemeler 1 paket lor peyniri (500gr) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı pul biber Bir tutam ince doğranmış maydanoz Pane için : 1 yumurta 1 çay bardağı un 1 çay bardağı ga..

Samsung Galaxy Tab S3 İncelemesi 11:26

Samsung Galaxy Tab S3 İncelemesi

Samsung'un Android Nougat işletim sistemli ince ve hafif üst düzey tableti Galaxy Tab S3'ü inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Evinin Bahçesini Oyuncak Araba Parkuruna Çeviren Adam 01:57

Evinin Bahçesini Oyuncak Araba Parkuruna Çeviren Adam

Oyuncak tutkusundan dolayı evinin arkasına yaptığı parkurlarla izleyenlerin beğenisini kazanan dahi adam yeni parkurunu görücüye çıkarmış. Gerçekten her detay ince hesaplanmış ve oldukça özenilmiş. Bize de verilen emeği ..

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

ASUS Transformer Mini T103  Büyük Fikirleri Olan Küçük PC 01:13

ASUS Transformer Mini T103 Büyük Fikirleri Olan Küçük PC

ASUS Transformer Mini size daha fazla özgürlük ve daha fazla güç sağlayan 2'inci-bir-bir PC! Bu ince, son derece kompakt şaşkın şaşkın şaşkın, 620g ekrana ve 250g çıkarılabilir bir klavyeye sahip olup, istediklerinize gö..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Russian Subway Dogs Announcement Trailer PS4 PSVITA 01:02

Russian Subway Dogs Announcement Trailer PS4 PSVITA

Welcome, comrades! Meet Russian Subway Dogs, a fast-paced action-arcade game inspired by the real-life stray dogs of the Moscow Metro. We have done extensive, totally legal research in order to fine tune this chaotic sim..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Patatesli Bulgur Köftesi 01:13

Patatesli Bulgur Köftesi

Bulgurlu Patates Köftesi Tarifi İçin Malzemeler; 2 tane büyük boy patates Yarım su bardağı kısırlık ince bulgur 1 tane büyük boy kuru soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Çok az sıvı yağ ..

Lenovo Thinkpad X1 Yoga incelemesi 19:12

Lenovo Thinkpad X1 Yoga incelemesi

Lenovo'nun Thinkpad X1 Yoga dizüstü sistemini inceliyoruz. İnce yapısı yanında tablet olarak da kullanılabilen X1 Yoga, klasik Thinkpad'in alışılmış çizgilerini de taşımaya devam ediyor...

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Glüten Nedir 00:58

Glüten Nedir

Glüten, bir çeşit protein olarak tanımlanabilir. İnce bağırsakların mideye yakın olan kısmında çölyak hastalığına yol açan toksik reaksiyona neden olur. Özellikle buğday, arpa, çavdar ve yulafta bulunur...

  • NABIZ tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çölyak Nasıl Teşhis Edilir 00:44

Çölyak Nasıl Teşhis Edilir

Çölyak şüphesi söz konusu olduğunda hasta öncelikle kapsamlı bir şekilde muayene edilir. Bazı kan ve dışkı testleri yapılır. Testlerin yanı sıra ince bağırsak mukoza biyopsisi yapmak gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..