#Ince ses

MSI GS70 6QE Stealth Pro Oyuncu Dizüstü Sistemi İncelemesi 18:35

MSI GS70 6QE Stealth Pro Oyuncu Dizüstü Sistemi İncelemesi

MSI'ın oyuncular için tasarladığı ancak performans yanında ince ve sade yapısıyla da beğenimizi kazanan oyuncu dizüstü sistemi GS70'i inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Dereotlu Poğaça Tarifi 01:20

Mayasız Kolay Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler Hamuru için: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Yarım demet ince kıyılmış dereotu 1 adet yumurta Aldığı kadar un Üzeri için 1 yumurta..

Kıl Dönmesi Vücudun Hangi Bölgelerinde Görülür 00:32

Kıl Dönmesi Vücudun Hangi Bölgelerinde Görülür

Kıl dönmesinin en sık görüldüğü bölgeler kuyruk sokumu, parmak araları, koltuk altı ve göbekte de görülebilir. Kalçada ve kuyruk sokumunda görülmesinin en önemli nedeni derinin ince ve nemli olmasıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Tolga Sayışman Siyah İnci Hakkında Tiyolar Aşkın Peşinden Gitmeye Devam Edecek 09:13

Tolga Sayışman Siyah İnci Hakkında Tiyolar Aşkın Peşinden Gitmeye Deva

Tolga Sayışman Siyah İnci Dizisi Hakkında Tiyo'lar! Aşkın Peşinde Gitmeye Devam Edecek..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muharrem İnce  36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Adayım 01:23

Muharrem İnce 36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Aday

CHP Yalova Milletvekili İnce, CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda, Genel Başkanlığına adayım. CHP'de genel başkanlığa aday olunmaz, aday gösterilir. Benim de elimde yeterli sayıda imza olduğu için aday adayı değilim, aday ..

Robotik Kalp Ameliyatı Nasıl Yapılıyor 01:05

Robotik Kalp Ameliyatı Nasıl Yapılıyor

Robotik ameliyatlarda robotun vücuda giriş bölgesi, işlemin niteliğine göre değişim gösterir. Genellikle üç tane robot kolu deliği ve bir tane kamera deliğine ihtiyaç duyulur. Vücutta açılan bu deliklerden ince çubuklar..

  • NABIZ tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Coleslaw Salata Tarifi 01:25

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler Orta boy lahananın çeyreği 2 orta boy havuç 3-4 yemek kaşığı haşlanmış mısır 1 tutam ince kıyılmış dereotu Sos Malzemesi: İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tat..

Asus Rog Strıx GL502VS İncelemesi 1:18:34

Asus Rog Strıx GL502VS İncelemesi

ASUS ROG STRIX GL502VS oyuncu dizüstü bilgisayarını inceliyoruz. NVIDIA'nın yeni nesil Pascal grafik işlemcisiyle donatılmış olan GL502VS, hayli ince profili ve düşük ağırlığıyla kendini ön plana çıkarıyor...

  • BETA tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı 00:43

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Mısır Unlu Ve Dereotlu Poğaça Tarifi 01:50

Mısır Unlu Ve Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler 150 gram oda ısısında margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 adet yumurta akı 3 yemek kaşığı yoğurt(susuz) 2 çay kaşığı tuz 2 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu 2- 2, 5 su bardağı elenmiş un ..

Excimer Lazer Uygulamasının Avantajları Nelerdir 00:51

Excimer Lazer Uygulamasının Avantajları Nelerdir

Excimer lazer uygulaması korneada çok ince şekillendirmeler yapmayı mümkün kılıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Hintpare Tarifi 04:56

Hintpare Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 150 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi irmik 1 cay bardagi pudrasekeri 1 su bardagi hindistancevizi 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su barda un(kontrollü ekleyi..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Evde Kıymalı Pide Tarifi 02:02

Evde Kıymalı Pide Tarifi

Malzemeler Hamur için: Bir su bardağından iki parmak eksik ılık su Bir paket maya (iki tatlı kaşığı) 2 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 6 yemek kaşığı sıvı yağ Bir su bardağından iki parmak eksik yoğurt 3 bardak un ..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce