#Ince ses

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Verdi 01:24

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Ver

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. dedi...

Sini Köftesi Tarifi 04:20

Sini Köftesi Tarifi

MALZEMELER • 1,5 su bardağı ince köftelik bulgur, • 3 adet orta boy patates, • 1 tepeleme yemek kaşığı biber salçası, • 1,5 su bardağı sıcak su, • Tuz, • Patatesleri haşlamak için ekstra su. İç Harcı için; • 1 adet büyü..

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Nerelisin Sorusuna Bitmeyen Cevabı Olan Amca 00:57

Nerelisin Sorusuna Bitmeyen Cevabı Olan Amca

Amcaya nereli olduğunu soran kız alacağı cevabı en güzel şekilde almış. Amca en ince ayrıntısına kadar anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya 00:13

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayını kürsüye çağırırken, Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya dedi...

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi 04:40

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi

Malzemeler: İç harcı için: 350-400gr kadar tercihen orta yağlı kıyma 1 iri tutam maydanoz 1 büyük boy soğan 2 yemek kaşığı dolusu ince bulgur 1 büyük kırmızı kapya biber 1er çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, kırmızı..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Salatası 01:04

Patates Salatası

Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı pul biber 1t atlı kaşığı sumak ¾ çay bardağı zeytinyağı 3-4 dal taze soğan 8-9 dal maydanoz Tuz Süslemek için: Siyah zeytin ve yumurta Hazı..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:19

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi 02:50

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağından az tahin (1/3 bardak) yarım su bardağından az sıvıyağ yarım su bardağı pudra şekeri 1 yumurta akı yaklaşık 2- 2buçuk su bardağı un (hepsini hemen eklemeyin) 1 ufak fincan ince çekilmiş fı..

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım 01:15

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya mitinginde halka seslenerek Bende para yok. Ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz..

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj 16:04

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Base Nourrissante Fondoten Nars püre radiant tintet no light 2 ve Nars radiant cream no light 5 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Nars Radiant creamy no light 2 Fırça m..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Helva Tadında Tahinli Kurabiye Tarifi 01:15

Helva Tadında Tahinli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ince dövülmüş ceviz içi 1 su bardağı tahin 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı sıvı yağ kabartma tozu vanilya 3.5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Yoğurma kabına 1 su bardağı tahin,1 su bardağı s..

Kadınbudu Köfte 00:28

Kadınbudu Köfte

Malzemeler; Yarım kilo yağsız dana kıyması 1 kase prinç yarım demet maydanoz 1 adet rendelenmiş kuru soğan tuz karabiber Bulamak İçin; 3 adet yumurta tuz 1 su bardağı un Kızartmak İçin; Sıvı yağ Üzeri İçi..

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi 03:43

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi

200 g bitter Çikolata, 150 g tereyağı, 4 yumurta, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı şeker, 1 su bardağı ince çekilmiş Fındık, Kalıbı yağlamak için tereyağı, Üzeri için pudra şekeri...

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu 00:50

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingini canlı veren CNN Türk'te yaşanan teknik aksaklık sunucu Başak Şengül'e büyük bir şok yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Skolyoz Hastası Çocuğun Eğitim Aşkı Engel Tanımadı 03:45

Skolyoz Hastası Çocuğun Eğitim Aşkı Engel Tanımadı

Halk arasında omurga eğriliği olarak bilinen Skolyoz Hastası lise öğrencisi Süleyman İnce’nin eğitim aşkı engel tanımadı. Engelli olmanın engel olmadığını herkese gösteren liseli genç, hem derslerinde hem de spor alanınd..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..