#Ince ses

Çılgın İşi Adrenalin Yolu 00:26

Çılgın İşi Adrenalin Yolu

Çin'de bulunan Hua Dağı, Ölüm Yolu adı verilen bölümü son derece korkutucu. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan yolda sadece ince tahtalar ve zincirler ile yürünüyor...

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sidar Baran Taş - Karavan 02:58

Sidar Baran Taş - Karavan

Karavan şarkı sözleri ile İnce beli vuruyor beni ah Şimdi tam orda dursan çok güzel ah Tadı damakta kalsın mı Yoksa düşünmeden sarıl kollarıma Ne güzel bu rüya Hiç uyanmasak ah Şimdi egeye sürsek birlikte Karavan, y..

Kaldırımda yürürken başına buz düştü 02:13

Kaldırımda yürürken başına buz düştü

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI ÇATILARDA BUZLANMAYA VE SARKITLARIN OLUŞMASINA NEDEN OLDU.. O BUZLAR TEMİZLENMEYİNCE, YOLDA YÜRÜYEN ADAMIN BAŞINA DÜŞTÜ.. İŞTE ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ O İNCE ÇİZGİ.....

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...

Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Kaza mı, pusu mu? 01:16

Kaza mı, pusu mu?

ZİRA DANIŞMAN REFİK VURAL 13 NİSAN'DA BİR TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI. İDDİAYA GÖRE O KAZADAN SONRA DA BEYZBOL SOPALARIYLA SALDIRIYA UĞRADI. VURAL'A GÖRE OLAYIN ARKASINDA ÇOK İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR TUZAK VARDI...

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı 00:51

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı

Kibrit ucu, kükürt ve oksitleyici olarak potasyum klorattan oluşur. Potasyum klorat kükürtün yanmasını sağlayan oksijeni veren maddedir. Ayrıca sürtünmeyi artırıcı çok ince cam tozu ve bu karışımı bir arada tutacak bağla..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi 10:00

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi

200 gr dana döş kıyma 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı kimyon 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tereyeğı 4 tane hamburger ekmeği Sosu İçin, 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 paket domates p..

Şeker Hastalarına İyi Haber 02:43

Şeker Hastalarına İyi Haber

Şeker hastalarına müjde...İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Ökmen, Tip 2 diyabet hastaları ile hipertansiyon ve kolesterol yüksekliğini metabolik cerrahi operasyonu ..

Songül Korkmaz - İki Yabancı 04:29

Songül Korkmaz - İki Yabancı

Şiir: Murat İnce Müzik: Müslüm Sevim..

ALAN WALKER & AVA MAX - ALONE Pt.II

ince..

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

Yoğurtlu Erişte Salatası 01:16

Yoğurtlu Erişte Salatası

Malzemeler 1 su bardağı erişte 1 adet havuç Dereotu Tuz Yoğurt sosu için; 1 kase dolusu yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş ezilmiş sarımsak Tuz Üzeri için; Zeytinyağı Kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabı..

Acı Acı Acuka Tarifi 05:15

Acı Acı Acuka Tarifi

3 avuç ceviz 6 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 1 çorba kaşığı kimyon tohumu 1 çorba kaşığı karabiber ½ demet taze zahter kekik 1 adet kırmızı acı biber 1’er çorba kaşığı ..

Havalı Pesto Sos Yapımı 11:29

Havalı Pesto Sos Yapımı

8 avuç fesleğen yaprağı 250 gr. parmesan peyniri 3 avuç dolmalık fıstık 5 diş sarımsak 4 kahve fincanı zeytinyağı 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 1 silme tatlı kaşığı tuz Fesleğeni yıkayıp 8 avuç kadar yaprağı dallarında..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Krapfen (Berliner) Tarifi 10:58

Krapfen (Berliner) Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 2 adet yumurta 1 paket yasmaya 2 yemek kasigi seker 1 cay kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ekliyelim) Kizartm..

Tavuk Fajita Tarifi 02:17

Tavuk Fajita Tarifi

Malzemeler Tavuklu bölümü; 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti 2 yemek kaşığı soya sosu 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı toz biber Karabiber Kimyon Tuz ( baharatları damak zevkinize..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...