#Indiana jones kamçılı adam köprü sahnesi

Kurbağa Deyip Geçmeyin 01:34

Kurbağa Deyip Geçmeyin

Keith Ross-Jones adlı zoolog yaptığı bir araştırmada karşısına çıkan kurbağayla ilgilenince parmağını kaptırdı. Keskin dişleriyle Jones'a saldıran kurbağa ufak çaplı yaralanmaya sebebiyet verdi...

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri 04:39

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri

Modern Filmerin En Güzel Unutulmayan Sahnelerini tek videoda topladık. Film Sahenleri Sırasıyla Şöyle: The Master American Beauty Gravity Mad Max: Fury Road Into the Wild Sunshine Mr. Turner The Wrestler Apocalypse Now ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maroon 5 - Cold 06:50

Maroon 5 - Cold

Maroon 5 - Cold Şarkı Sözleri [Chorus: Adam Levine] Cold enough to chill my bones It feels like I don't know you anymore I don't understand why you're so cold to me With every breath you breathe I see there's something g..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Yüksek Asma Köprüsü Çin'de Açıldı 00:52

Dünyanın En Yüksek Asma Köprüsü Çin'de Açıldı

Çin'de inşa edilen Beipanjiang Köprüsü dünyanın en yüksek köprüsü özelliği ile hzmete açıldı. 1.341 metre uzunluğundaki köprünün yapımına 2013'te başlanmıştı. Köprü yerden 570 metre yükseklikte bulunuyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Hop Vatandaş 03:36

Rafet El Roman - Hop Vatandaş

Rafet El Roman - Hop Vatandaş dinle Zampara nuri, imam mustafa Deli remzi, kel niyazi Parti kurmuslar Köy sehir gezip, atip tutmuslar Bizi seçin bize verin Görün demisler Köprü yapacaz yollar yapacaz Is verecez daha nel..

  • Candy tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cam Köprüde Ölüp Ölüp Dirilenler 00:40

Cam Köprüde Ölüp Ölüp Dirilenler

Çin'in Hunan eyaletindeki Tianmen dağının sert yamacına kurulan 6 cm kalınlığında,1 metre genişliğinde ve yerden 180 metre yükseklikteki cam köprü üzerinde yürümek herkesin harcı değil. Üstüne bir de yükseklik korkunuz v..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu 02:44

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla 2 şeridi trafiğe kapatan bir kişi trafiği durma noktasına getirdi. Şahıs ikna edilirken, köprü yeniden trafiğe açıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla trafiği kapatan silah..

Mimar Sinan Olmadığım Kalmıştı 13:39

Mimar Sinan Olmadığım Kalmıştı

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli köprü yapma oyunu oynadım iyi seyirler..

Sel Suları ile İnatlaşmanın Sonu 00:22

Sel Suları ile İnatlaşmanın Sonu

Aşırı yağışlar nedeniyle su dolan köprü altına ısrarlar aracı ile girmek isteyen sürücü inat etmiş. Köprü altına giren sürücü aracı ile sel sularına gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle 08:31

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle

6.5.2017, Hull City 0 – 2 Sunderland İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Sunderland, Kümede kalmaya çalışan Hull City’e konuk oldu. konuk ekip Sunderland maçı 2-0 kazandı ve Hull City’i ateşin içine attı. G..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın 03:22

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın

THRILL-SEEKING drivers free-style and race their incredible trucks at the Monster Jam World Tour. Regularly attracting crowds of 50,000 people, the touring Monster Jam show features the biggest and best monster trucks on..

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polis Memuruna Yabani Kazın Saldırı Düzenlemesi 00:55

Polis Memuruna Yabani Kazın Saldırı Düzenlemesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yer alan Clarksville şehrinde polise saldıran yabani kazın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı 01:00

Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı

Bakır işleme sanatının incelikleri öğrenmek için İndiana'da okuduğu tıp fakültesini bırakan Amerikalı Martin Moon (26), Gaziantep'te bakır işleme sanatını öğreniyor. Moon, 8 yıldır bu meslek için yaz aylarında Gaziantep'..

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması 00:54

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı...

  • JET TV tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump 02:14

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk 45. başkanını seçti. Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlı..

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb 02:56

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb

Mercy Lyrics Ik kone mein tha baitha Jab mujhe woh dikhi thi Woh sabse alag thi Woh sabse haseen Aankhen meri phir uski aankhon se ja mili Ik vaari, do vaari, phir nikli hansi Ik haath hawa vich dooje ‘ch glass Mainu ni..

  • PengoTV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..