#Insani yardım

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın 14:36

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın

Anıl Kangal, 1986 yılında Ankara’da doğdu. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimini tamalayıp çeşitli uluslararası projelerde çalıştı. 26 yaşındayken işinden istifa etti. Yeni Delhi, Hindistan’a tek yön bir uçak bileti alıp 533..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi 01:18

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi

PYD/PKK'lı teröristler Nisan 2016'da katlettikleri 60 ÖSO mensubunun cansız bedenlerini bir TIR'ın arkasına yükleyerek Afrin sokaklarında gezdirerek barbarca teşhir etmişti. Bu olaydan tam iki yıl sonra ÖSO teröristlere ..

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı 01:48

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı

Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından yürütülen İyilikle Sağlık Bulsun projesi ile Suriye'nin Azez ilçesinde yaşayan 2 bin 500 Suriyeli, gönüllü Türk doktorlarınca tedavi edildi...

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı 01:26

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kentine bağlı Sarmada ilçesinde günde 35 bin ekmek üretilebilecek fırın açıldı...

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de 00:54

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de

ABD'nin İsrail işgalini resmileştirmeye yönelik gerçekleştirdiği, büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına karşı İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği protesto yürüyüşüne 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim Tünel'd..

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu 00:52

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu

Gazze'deki İHH ofisi ve cami İsrail saldırısının hedefi oldu İsrail'in 14 Temmuz'da Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısının ardından Şeyh Zayid Cami'de ve İnsani Yardım Vakfı merkez binasında oluşan hasar güvenlik ..

Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri 1:39:42

TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri

09:24 Gündem değerlendirmesi 17:21 Bu bir yardım çağrısı mı? 28:19 İnsanı insan yapan... 35:14 Gözü doymak bilmeyenler... 43:09 Onların karakterleri böyle 50:26 Milleti düşünen insan... 01:00:54 Ruhunuzu kurtarın! 01:1..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 9 ay önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var 06:40

Stolk - Evlenmemiz Gereken Bir Mesele Var

Evlenmemiz gereken bir mesele var. Ve bu evlilik meselesi hepimizin aklına en az bir kere gelir. Stolk bu bölümde Esra Erol'un, Zuhal Topal'in ve tüm evlilik programlarının ötesinde, Evlenmeli mi, evlenmemeli mi? sorus..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı 11:29

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı

Uzun uğraşlardan sonra zaman makinasını tamir etmeyi başaran Cemil; Nasreddin Hoca ve Küheylan’ı geldikleri zamana geri gönderebileceğini duyurur. Buna çok sevinen Nasreddin Hoca Kerim, Ayşe ve Zehra ile vedalaşır. Cem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 38.Bölüm Keşke Benden Bi̇r Tane Daha Olsa 11:25

Canim Kardeşi̇m 38.Bölüm Keşke Benden Bi̇r Tane Daha Olsa

Müge evde iş yapmaktan odasını toplamaktan annesine yardım etmekten kendince usanır. Ve hayal kurar ‘ keşke bir tane daha Mine olsa evin işlerini o yapsa, annem o yardım etse’ diye düşünür… Bu hayal üzerine bölüm ilerler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Beckham’den çarpıcı mesaj 01:03

Beckham’den çarpıcı mesaj

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), çocuk istismarının bıraktığı kalıcı yaralara dikkat çekmek için İyi Niyet Elçisi David Beckham'in rol aldığı bir kısa film yayınladı...

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

İkizini Üzerine Düşen Dolaptan Kurtaran Ufaklık 02:08

İkizini Üzerine Düşen Dolaptan Kurtaran Ufaklık

Yaramaz ikizler çekmecelerini açtıkları dolabın üzerine çıkmak isterken bir kazaya karıştılar. İkizlerden biri dolabın altında kalırken diğeri de ona tüm gücüyle yardım etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce