#Insansız hava aracı

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia ediyor, misyonlardan alınan görüntüleri kanıt olarak gösteriyor 00:32

İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia edi

Üst düzey bir İranlı komutan, ülkesinin birkaç ABD (drone:insansız hava aracı:iha) uçağının kontrolünü ele geçirdiğini iddia etti. Tahran’ın iddiasının kanıtı olarak, görünüşe göre dronların kameralarından çekilmiş bazı ..

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu 01:40

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı, (TİHA) ilk atış denemesinde, MAM-T, MAM-L ve MAM-C ile hedefi tam isabetle vurdu...

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Süt Robotu 02:44

Süt Robotu

Süt Robotu İnsansız Süt Sağım Teknolojisi..

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı 00:44

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı

Rusya'da bir kar küreme aracı sürücüsü buzlu yolda aracı kontrol etmekte zorlanmış. Kar küreme aracı buzlu yolda kaymaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..