#Insansız hava aracı

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak 04:04

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı ve son maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın tarihi bir maça çıkacağını söyledi. Ukrayna ekibinin antrenman tesislerinde..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

35 de Donan Kedi 07:34

35 de Donan Kedi

Hava o kadar soguk ki kedi donmuş. Kedinin imdadına yetişen insanlar sıcak suyla kediyi ısıtmaya çalışıyo....

Çizgi Film  Musti  Kardan Adam Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Kardan Adam Türkçe Dublaj

Hangi çocuk karı sevmez ki! Kedicik Musti ve arkadaşı bay tavşan da karı seviyor. Birlikte çok güzel bir kardan adam yapmışlar. Ama hava ısınmaya başladı bile. Ya kardan adam erirse? Meraklı kamyon Leo'nun noel ağacı da ..

Çizgi Film  Musti  Piknik  Türkçe Dublaj 04:50

Çizgi Film Musti Piknik Türkçe Dublaj

Bugün çok güzel bir gün. Hava iyi olunca Musti annesiyle bir piknik yapmaya karar verir. Arkadaşı bay tavşan da onlara eşlik edecek. Ormanda harika bir zaman geçirecekleri kesin. Ama ilginç bir olay oluyor.....

Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Sirk 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Sirk

Rubi ve Jojo'nun yeni macerasına hazır mısın? Arkadaşlar çok heyecanlı çünkü Baba onları sirke götürecek. Eyvah, hava çok kötü. Ya gidemezlerse?..

Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası 00:35

Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası

İzlanda da oynanan bir maçta sert hava koşulları maça damga vurdu... İzlanda yerel saati ile başlayan kar fırtınasında göz gözü görmedi. Ülke genelinde güvenlik birimleri dışarda olanları uyararak en yakın sığınma yerler..

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum! 14:43

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Emine Aydın ve Simay Tokatlı, Londra'nın hava durumu yüzünden kavgaya başlayınca Bahar Candan, Emine'nin hayallerde gezindiğini iddia etti ve bu..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle 05:18

1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle

Zonguldak grizu patlamasından sonra maden ocağındaki galerilerde çıkan yangının sıçraması sonucu kurtarma çalışmalarının dururulması. Vahit Çelikel’in galerilerde hava giriş çıkışlarının kapatılması kararının alınması ha..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle 28:35

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Hava Şehitlerini Anma Günü, 1. Viyana Seferi, Cerbe Deniz Zaferi ve Havza Genelgesi konu edilmektedir...

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa 00:44

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa

Major Futbol Liginde Real Salt Lake ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan mücadelenin 67. dakikasından sonra değişen hava sahayı beyaza aniden boyadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor 06:19

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor

Geçen haftanın hava saldırısı sonrasında : Devlet Tillerson ve ABD Amb. BM'ye Haley, yönetimin Suriye'deki sonraki adımları hakkında ne olacağı konusunda çeşitli mesajlar yolladı...

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri 01:48

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri

Timelapse klip olarak hazırlanan videoda Amerika'nın fırtına sezonu ardından bulutların muhteşem görüntüleri yer alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

2017  Kış Bayan Saç Modası 02:59

2017 Kış Bayan Saç Modası

2016-2017 sonbahar-kış bayan saç modası, yaza veda etmeye hazırlanmaya başladığımız şu günlerde birçok bayanın merak konusu. sonbahar-kış sezonu saç trendleri. Hadi bakalım. Sezon trendler arasında bulunan kahküllerin ha..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama 32:27

Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama

Merhaba ben ömer bugün silzere çok eğlenceli 1. dünya savaşı oyunu oynadım biliyorsunuzki oyun Rusçaydı ama türkçe yama yaptım iyi seyirler..

Ateş Hattı 5 Aralık 1994 1:19:59

Ateş Hattı 5 Aralık 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı, Nurettin Sözen ve Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk edilediği programda; İstanbul'daki hava kirliliği, su ve çöp sorunu konu edilmektedir...

ABD, Alaska Kıyılarındaki Rus Bombardıman Uçağını Yakaladı. 01:36

ABD, Alaska Kıyılarındaki Rus Bombardıman Uçağını Yakaladı.

ABD Hava Kuvvetleri, Alaska kıyılarındaki Rus bombardıman uçağını yakaladı. ABD, Rus Bombardıman Uçaklarını Durdurdu..

OLAY! Konseptini Bulamayınca Stüdyodan Kovuldu! 13:15

OLAY! Konseptini Bulamayınca Stüdyodan Kovuldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Deniz Serkanova konsept bulamayınca Öykü Serter'den yardım istedi. Öykü Serter ise Deniz'e çık dışarı Deniz bir hava al ve konseptini bul ..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..