#Instagram videolar

Jannat - Akhat Karar Remix - New Video by MusicBox 03:40

Jannat - Akhat Karar Remix - New Video by MusicBox

https://www.instagram.com/ismaillkotaan https://youtu.be/zgUfqBqlyd8..

  • Music Box tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanları İyi Ya Da Kötü Alışkanlıklarına Göre Neden Yargılamamalıyız? 00:56

İnsanları İyi Ya Da Kötü Alışkanlıklarına Göre Neden Yargılamamalıyız?

Sadettin Saran, Instagram'dan yaptığı bir paylaşım ile üç farklı alışkanlık örneği üzerinden insanlara bir ders verdi. İnsanları iyi ya da kötü davranışları üzerinden değil topluma faydaları üzerinden değerlendirmek gere..

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz (Şarkılı Anlatım) 00:59

Sen Anlat Karadeniz (Şarkılı Anlatım)

Nahid Abbazzade instagram da yayınladığı videolarla fenomen olmuş bir kardeşimiz. Sen anlat karadeniz dizisine yapmış olduğu komik dublajı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle 54:46

Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle

Outlander 3.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Outlander season 3 episode 05 Outlander s3e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..

The Expanse 1.Sezon 1.Bölüm İzle 44:22

The Expanse 1.Sezon 1.Bölüm İzle

The Expense 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Expanse season 1 episode 01 The Expanse s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman..

Star Trek Discovery 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 49:59

Star Trek Discovery 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 04 Star Trek- Discovery s1e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikl..

The Last Ship 4. Sezon 10. Bölüm İzle (Sezon Finali) 43:03

The Last Ship 4. Sezon 10. Bölüm İzle (Sezon Finali)

The Last Ship 4.Sezon 10.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Last Ship season 4 episode 10 The Last Ship s4e10 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle 20:33

The Big Bang Theory 11. Sezon 3. Bölüm İzle

The Big Bang Theory 11.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Big Bang Theory season 11 episode 03 The Big Bang Theory s11e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncel..

Arkadaşından Para Çaldın Mı İzleyicilerimize Sorduk Cezalı Tahmin Yarışması 13:32

Arkadaşından Para Çaldın Mı İzleyicilerimize Sorduk Cezalı Tahmin Yarı

Yeni bir tahmin yarışması daha çektik. Bu seride Instagram'ın anket özelliğini kullanarak izleyicilerimize sorular soruyoruz. Alper ve Fırat da cevapların oranını tahmin etmeye çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arefe Günü Babasını Evire Çevire Döven Adam (İlker Gümüşoluk) 00:59

Arefe Günü Babasını Evire Çevire Döven Adam (İlker Gümüşoluk)

İnstagram ve youtuben en komik fenomenlerinden İlker Gümüşoluk'un ''babasını evire çevire döven adam'' tiplemesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan 01:45

678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan

Rus Fitness eğitmeni sosyal medyada fenomen oldu. Instagram'da yaklaşık 600 bin takipçisi olan fitness eğitmeni yerden 678 metrelik yükseklikte yaptıklarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sefa Doğanay'dan Murat Övüç Taklidi 01:00

Sefa Doğanay'dan Murat Övüç Taklidi

Yeteneksizsiniz yarışması ile üne kavuşan Sefa Doğanay şimdi de Instagram'da yayınladığı videolarla çok sayıda takipçi edinen sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ü n taklidini yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Mola’dan Ebru Gündeş Taklidi 00:15

Ezgi Mola’dan Ebru Gündeş Taklidi

Ezgi Mola, sosyal medyada yayınladığı eğlenceli videolarla sevenlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan oyuncu, birbirinden renkli videolarını Instagram hesabında yayınlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nusret Şampiyonlar Ligi Finaline Damga Vurdu 00:24

Nusret Şampiyonlar Ligi Finaline Damga Vurdu

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle dünyaca üne kavuşan Nusret Gökçe, bu kez Ukrayna'da oynanan Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar Ligi Finali'ndeydi. Ronaldo, Salah, Bale gibi yıldızlarla birlikte video ve fotoğraflarını Insta..

  • JET TV tarafından
  • 2.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle 47:18

The Gifted 1. Sezon 1. Bölüm İzle

The Gifted 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Gifted season 1 episode 01 The Gifted s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle 42:31

Designated Survivor 2. Sezon 3. Bölüm İzle

Designated Survivor 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Designated Survivor season 2 episode 03 Designated Survivor s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelik..

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle 53:24

Mr. Robot 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Mr. Robot 3.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr. Robot season 3 episode 01 Mr. Robot s3e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..

Riverdale 2. Sezon 1. Bölüm İzle 42:28

Riverdale 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Riverdale 2.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Riverdale season 2 episode 01 Riverdale s2e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..

Hamile Kızın İlginç Paylaşımları 01:03

Hamile Kızın İlginç Paylaşımları

Adını şanını bilmediğim genç kızımızın karnı burnunda. Ancak bazı durumlarda sınır tanımıyorum. Genç arkadaşın ilginç instagram hallerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

The Good Place 2. Sezon 5. Bölüm İzle 21:28

The Good Place 2. Sezon 5. Bölüm İzle

The Good Place 2.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Good Place season 2 episode 05 The Good Place s2e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi ..

Better Things 2. Sezon 5. Bölüm İzle 24:03

Better Things 2. Sezon 5. Bölüm İzle

Better Things 2.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Better Things season 2 episode 05 Better Things s2e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

The Orville 1.Sezon 6.Bölüm İzle 43:58

The Orville 1.Sezon 6.Bölüm İzle

The Orville 1.Sezon 6.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Orville season 1 episode 06 The Orville s1e06 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Speechless 2. Sezon 3. Bölüm İzle 21:38

Speechless 2. Sezon 3. Bölüm İzle

Speechless 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Speechless season 2 episode 03 Speechless s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Arrow 6. Sezon 1. Bölüm İzle 42:26

Arrow 6. Sezon 1. Bölüm İzle

Arrow 6.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Arrow season 6 episode 01 Arrow s6e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

Şeyda Erdoğan Uygun Fiyatlı Ürünlerle Gösterişli Makyaj 19:10

Şeyda Erdoğan Uygun Fiyatlı Ürünlerle Gösterişli Makyaj

Herkese merhabalar! Bu videomda uygun fiyatlı ve günlük olarak kullanabileceğiniz ürünlerle nasıl gösterişli, instagram makyajı tarzında bir makyaj yapabilirsiniz onu göstermek istedim. Umarım keyifle izlersiniz!..

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği 12:14

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği

Bu videoda aslında yoğun makyaj yaptığım birçok videomda ufak ufak değindiğim ama bu kadar detaylı göstermediğim bir uygulamayı gösterdim.Özellikle çoğu instagram fotoğraflarında burnumun incecik çıkmasının sebebi! ???? ..