#Instagram videolar

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..

Merve Özkaynak Bitmesi Gereken Güzellik Trendleri 11:33

Merve Özkaynak Bitmesi Gereken Güzellik Trendleri

Özellikle Youtube'da ve Instagram'da karşılaştığımız kesinlikle bitmesi gerektiğini düşündüğüm güzellik ve makyaj trendlerini gösterip yorumladım. Umarım keyifle izlersiniz...

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Z Nation 4.Sezon 3.Bölüm İzle 43:09

Z Nation 4.Sezon 3.Bölüm İzle

Z Nation 4.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Z Nation season 4 episode 03 Z Nation s4e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..

Mr. Mercedes 1. Sezon 10. Bölüm İzle 54:29

Mr. Mercedes 1. Sezon 10. Bölüm İzle

Mr. Mercedes 1.Sezon 10.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr. Mercedes season 1 episode 10 Mr. Mercedes s1e10 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fr..

This Is Us  2.Sezon 4.Bölüm İzle 43:07

This Is Us 2.Sezon 4.Bölüm İzle

This Is Us 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle This Is Us season 2 episode 04 This Is Us s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

The Gifted 1. Sezon 3. Bölüm İzle 44:46

The Gifted 1. Sezon 3. Bölüm İzle

The Gifted 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Gifted season 1 episode 03 The Gifted s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Modern Family 9. Sezon 4. Bölüm İzle 21:23

Modern Family 9. Sezon 4. Bölüm İzle

Modern Family 9.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Modern Family season 9 episode 04 Modern Family s9e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

Belgin Uruk Balo Düğün Kolay Saç Modeli Uzun Orta Saç Modelleri 10:09

Belgin Uruk Balo Düğün Kolay Saç Modeli Uzun Orta Saç Modelleri

Balo düğün mezuniyet kolay saç modeli, uzun orta saç modelleri diğer modelleri görmek için ınstagram adresine bakabilirsiniz...

Hakan Kaan Tüm Videoları 2018 12:01

Hakan Kaan Tüm Videoları 2018

İnstagram fenomeni Hakan Kaan'ın eğlenceli videolarını izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz 14:12

Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz

Merhabalar ???? Parfüm koleksiyonumu, en sevdiğim parfümleri bendeki karakteristik özellikleri ve notalarıyla anlattıktan sonra sizi sürprizsiz bırakmak istemedim ???? Aranızdan üç kişiye YSL, Chloe ve Estee Lauder parfü..

Araba Satarken Söylediğimiz Milli Yalanlar 00:58

Araba Satarken Söylediğimiz Milli Yalanlar

Araba satışında gerçekleştirdiğimiz milli yalanları sosyal medyanın sevilen adamı Çorumlu Amir (Amir Z.) eğlenceli bir skeç haline getirip instagram hesabından yayınlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Riverdale 2. Sezon 2. Bölüm İzle 42:05

Riverdale 2. Sezon 2. Bölüm İzle

Riverdale 2.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Riverdale season 2 episode 02 Riverdale s2e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve F..

Speechless 2. Sezon 4. Bölüm İzle 21:01

Speechless 2. Sezon 4. Bölüm İzle

Speechless 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Speechless season 2 episode 04 Speechless s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman V..

The Good Place 2. Sezon 6. Bölüm İzle 21:28

The Good Place 2. Sezon 6. Bölüm İzle

The Good Place 2.Sezon 6.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Good Place season 2 episode 06 The Good Place s2e06 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi ..

Frontier 2. Sezon 1. Bölüm İzle 45:27

Frontier 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Frontier 2.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Frontier season 2 episode 01 Frontier s2e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..

Better Things 2. Sezon 6. Bölüm İzle 22:32

Better Things 2. Sezon 6. Bölüm İzle

Better Things 2.Sezon 6.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Better Things season 2 episode 06 Better Things s2e06 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

Ümit Karan Yeni İmajı İle Yine Olay Oldu 04:06

Ümit Karan Yeni İmajı İle Yine Olay Oldu

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'de adından bolca söz ettiren Ümit Karan, son hali ile herkesi şoke etti. Ümit Karan'ın Instagram hesabından paylaştığı yeni imajı görenleri şoke etti...

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Boz   Adını Bilen 03:55

Murat Boz Adını Bilen

Murat Boz Adını Bilen https://web.facebook.com/groups/424629047984549/?ref=group_browse_new https://www.instagram.com/usame_turkc_/ https://twitter.com/Usame_Turkc4..

  • Osama ayad tarafından
  • 489 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocukları 06:12

Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocu

Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci 2 çocuğunun annesi olan Pınar Kaşgören ile olan 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Nihat Kahveci 4 yıl süren bekarlık günlerinin ardından yeniden evlendi. Roma'..

  • BETA tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi 02:04

Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi

Olcay, kızının Habil Özden ile nişanlandığını geçen yıl Instagram hesabından duyurmuştu. Genç çiftin düğününe Zuhal Olcay'ın yakın arkadaşı yapımcı Zeynep Atakan'ın yanı sıra çok sayıda ünlü de katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlumuz Büyüdü 43 Yıl Aynı Poz 04:58

Oğlumuz Büyüdü 43 Yıl Aynı Poz

Betül-Cüneyt Arkın ve oğulları Murat, 43 yıl önce çektirdikleri fotoğrafı bugüne taşıdı, objektife aynı pozu verdi. Murat Arkın, o kareyi Instagram’da paylaştı. Murat Arkın, 43 yıl önce Silivri’ deki yazlıklarında çek..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arrow 6.Sezon 2.Bölüm İzle 42:00

Arrow 6.Sezon 2.Bölüm İzle

Arrow 6.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Arrow season 6 episode 02 Arrow s6e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 1:00:02

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 01 Mindhunter s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve F..

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 56:01

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 02 Mindhunter s1e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Neslişah'tan Duygulandıran Paylaşım Omzunda Huzur Bulduğum 04:21

Neslişah'tan Duygulandıran Paylaşım Omzunda Huzur Bulduğum

Neslişah Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Ekim 2014’te Engin Altan Düzyatan ile dünyaevine giren Neslişah, eşinin doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Nesliş..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arzum Onan 22 Evlilik Yıl Dönümünü Bakın Nasıl Kutladı 03:30

Arzum Onan 22 Evlilik Yıl Dönümünü Bakın Nasıl Kutladı

Arzum Onan eşi Mehmet Aslantuğ ile çekildiği fotoğrafı, evlilik tarihini yazdığı notla Instagram hesabından paylaştı Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ..

  • BETA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce