#Inşaat işçileri

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz 06:12

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz

İnşaat sektörünün pandemi dönemini nasıl geçirdiğini ve 2021’deki sektörün beklentilerini Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ile konuştuk...

Kına Gecesi Yapan Pazarcılar 00:19

Kına Gecesi Yapan Pazarcılar

Sosyal medyada paylaştıkları videolar ile gündem yaratan inşaat işçilerinin ardından sahne şimdi de pazarcıların.....

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İş yolunda kör kurşun! 02:20

İş yolunda kör kurşun!

ANKARA MAMAK'TA YAŞAYAN İBRAHİM DAŞÇI, İŞ YOLUNDA KÖR KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU. HUSUMETLİ OLDUKLARI ADAMI, ÖLDÜRMEK İSTEYEN SALDIRGANLARIN SIKTIĞI KURŞUNLAR, KALDIRIMDA BEKLEYEN İNŞAAT İŞÇİSİNE İSABET ETTİ. 34 YAŞINDAKİ T..

Ankara’da temeli hasar gören ve otoparkı çöken 3 katlı apartman tahliye edildi 04:27

Ankara’da temeli hasar gören ve otoparkı çöken 3 katlı apartman tahliy

Ankara’nın Mamak ilçesinde iddiaya göre inşaat çalışması nedeniyle temeli hasar gören ve otoparkında göçük oluşan 3 katlı apartmandaki 16 daire tahliye edildi...

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

OTOPARK YÜZÜNDEN CİNAYET 00:59

OTOPARK YÜZÜNDEN CİNAYET

İNŞAAT ŞİRKETİ SAHİBİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ...

İnşaattan 2400 yıllık mozaik çıktı 01:55

İnşaattan 2400 yıllık mozaik çıktı

İNŞAAT'A 2400 YILLIK MOLA..

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı 02:17

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı

SULTANGAZİ'DE YANINDA İNŞAAT KAZISI YAPILAN İKİ BİNA DÜN AKŞAM ÇÖKME RİSKİNE KARŞI BOŞALTILDI... ''KENDİ EVİMİZE GİREMİYORUZ'' DİYEN BİNA SAKİNLERİ HEM ŞAŞKIN, HEM DE ÖFKELİ.....

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Kaldırımda yürürken başına inşaattan cisim düşen genç kız yaralandı 02:24

Kaldırımda yürürken başına inşaattan cisim düşen genç kız yaralandı

Denizli'de sabah saatlerinde işine gitmek üzere evinden çıkan genç kız, kaldırımda yürüdüğü esnada inşaat halindeki bir binadan başına cisim düşmesi sonucu yaralandı...

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı! 01:54

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı!

Beyoğlu'nda inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında elektrik panosunda yangın çıktı. Kimyasal maddelere sıçrayan yangın kısa sürede büyürken, 1'i ağır 6 işçi yaralandı...

Vinçten savrulan cam aracına düştü 01:42

Vinçten savrulan cam aracına düştü

İHMAL BAZEN AKILALMAZ KAZALARA YOL AÇABİLİYOR... OTOMOBİLİYLE KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN KADIN, O BİRKAÇ SANİYEDE HAYATININ KABUSUNU YAŞANDI... DEV İNŞAAT VİNCİNDEN SAVRULAN CAM BLOK, ARACIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ.....

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor 05:58

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor

İzmir Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yüzde 86 oranında tamamlandı. 2 bin 60 yataklı hastanenin, Ekim ayında hizmet vermeye başlaması planlanıyor...

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2 19:31

GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce