#Irak başbakanı

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler 02:19

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler

Irak'ın Süleymaniye kentinde meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremin ardından bölgeden görüntüler gelmeye başladı. Enkaz yığınlarının yer aldığı görüntüler, Süleymaniye'de bir kasabada çekildi...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Bombalı Araç Böyle Vuruldu 00:45

Bombalı Araç Böyle Vuruldu

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırı yapmaya çalışan DAEŞ'li teröristler Irak ordusuna ait tank tarafından böyle vuruldu...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit 01:43

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan ilk şehit haberi geldi. Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit düştü. Acı haber Kahramanmaraş'taki baba ocağına kor gibi düşt..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi' 00:31

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye kuzeyinde yürütülen operasyonlarda son 24 saatte 16 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi...

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi' 00:16

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde yer alan Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtasıyla tespit edilen 4 PKK’lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler! 01:30

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşayan 30 yaşındaki Nourzan Al-Shammari isimli kadını ailesi kuzeni evlendirmek istedi. Daha önce evlenip boşanmış olan Nourzan, bu evliliğe karşı çıkınca iş çıkışı, üç kişinin bıçaklı saldırı..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce