#Irak başbakanı

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi  Musaddık 03:21

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi Musaddık

İran petrolünü millileştirerek İngiltere'ye kafa tutan İran Başbakanı Musaddık, 19 Ağustos 1953 günü henüz Başbakanlığının 3. yılında bir askeri darbeyle devrilip tutuklandı. Musaddık'ın devrilmesinde İngiltere ve Amerik..

Vatanım Sensin - Cevdet Sürgün Mü Ediliyor 04:17

Vatanım Sensin - Cevdet Sürgün Mü Ediliyor

Yunan Başbakanı Venizelos’un yardımcısının, İzmir'e gelme haberi başta Vasili olmak üzere Cevdet'i de endişelendirir...

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor 01:32

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor

İspanya Başbakanı , Bağımsızlığın Katalonya tarafından beyan edilmesi hiçbir şeye yol açmaz . Mariano Rajoy, Madrid'in bölgenin ülkeden ayrılmasına izin vermeyeceğini vurguladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haklı Çıktı  Merkel Geri Adım Attı 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haklı Çıktı Merkel Geri Adım Attı

Genel seçim öncesi Türkiye karşıtı söylemlerle oy isteyen Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye ile ilgili söylemlerinde geri adım attı...

Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Brexit Sonrası AB Vatandaşlık Haklarının Korunması İçin Anlaşma Yakın 01:25

Brexit Sonrası AB Vatandaşlık Haklarının Korunması İçin Anlaşma Yakın

İngiltere Başbakanı Theresa May, parlamentoda yaptığı konuşmada Avrupa Birliği vatandaşlarının haklarının korunmasına dönük Brüksel ile anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi...

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj 00:50

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj

Belçika federal meclisinde milletvekillerine hitap eden Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker İngiliz hükümetini Brexit konusunda uyardı: “İngilizlerin şunu bilmesini istiyorum, zaten biliyorlar, İngilizler sorum..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Juncker:May Brexit İçin Yardım İstemedi 01:25

Juncker:May Brexit İçin Yardım İstemedi

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiltere Başbakanı Theresa May'in Brexit müzakerleri konusunda yardım istediğine dair iddiaları yalanladı..

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Terör, Dünyanın Başının Belası, İnsanlığın Ortak Sorunu 01:14

Başbakan Yıldırım Terör, Dünyanın Başının Belası, İnsanlığın Ortak Sor

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile ortak basın toplantısı düzenledi...

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Kolonya Cumhuriyeti  Peker ile Mualla Fragman -2 01:10

Kolonya Cumhuriyeti Peker ile Mualla Fragman -2

aşbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile ya..

Başbakan Yıldırım'dan Çipras'a Gerginlik Uyarısı 01:10

Başbakan Yıldırım'dan Çipras'a Gerginlik Uyarısı

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Çipras'a gerginliklerden uzak kalınmasının iki ülke ilişkileri açısından daha hayırlı olacağını açık sözlülükle ifade ettik. dedi...

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi 00:38

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi

Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Afrin'le ilgili yalan resimler gösteren PKK yanlısı Alman gazeteciye 'Onlar başka olayların resimleri burada propaganda yapma. Afrin..

Videoyu Bölmemek İçin Bekleyen Merkel 00:59

Videoyu Bölmemek İçin Bekleyen Merkel

Müzisyeni videoya çeken Türk turistin rahatını bozmamak için bir süre bekleyen Almanya Başbakanı Angela Merkel, sadece iki korumasıyla gezerken dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Borisov İle Bir Araya Geldi 00:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan Borisov İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB-Türkiye Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Varna'da Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile bir araya geldi...

Erdoğan'dan Çok Sert Açıklama: 'Sen Bir Teröristsin' 01:46

Erdoğan'dan Çok Sert Açıklama: 'Sen Bir Teröristsin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Adana İl Kongresi'nde partililere seslendi. İsrail Başbakanı Netenyahu'ya sert sözlerle yüklenen Erdoğan, Ey Netanyahu! Sen işgalcisin. İşgalci olarak o topraklarda bulunuyors..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Erdoğan'dan Netenyahu'ya, 'Sen Çok Zayıfsın, Çok Garipsin' 02:45

Erdoğan'dan Netenyahu'ya, 'Sen Çok Zayıfsın, Çok Garipsin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki göstererek, Ey Netanyahu sen çok zayıfsın çok garipsin. Kendine çekidüzen ver. Sen terör devletisin ..

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce