#Irak başbakanı

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Kerkük Türk'tür Türk Kalacak  Yürüyüşü 02:07

Kerkük Türk'tür Türk Kalacak Yürüyüşü

MHP Fatih İlçe Başkanlığı üyeleri, Kerkük Türk'tür Türk Kalacak yürüyüşüyle, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yapmayı planladığı referandum kararına tepki gösterdi...

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Headbanger Hacılar 05:33

Headbanger Hacılar

Tahminimce Irak'taki bir tarikatın zikir görüntüleri ile sırasıyla Napalm Death'den Scum ve 02:34 de Slayer'dan Raining Blood. Özellikle kendini kaptırmış beyaz saçlı dayılar, Cliff Burton stili pervane headbang yapan el..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç'tan Çok Konuşulacak Kerkük Klibi 03:29

Kıraç'tan Çok Konuşulacak Kerkük Klibi

Ünlü sanatçı Kıraç, Barzani'nin 25 Eylül'de Irak'ın kuzeyinde yapmak istediği referandum öncesi 'Kerkük'ün Zindanı' parçasına çok konuşulacak bir klip hazırladı. Sosyal medya hesabından yayınlanan klip paylaşım rekorları..

Halk Oyunu (Babadan Harçlık İsteme ) 00:17

Halk Oyunu (Babadan Harçlık İsteme )

Evlerden ırak halk oyunundan kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı 01:09

Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı

Kerkük’ün Musalla bölgesinde bulunan Irak Türkmen Esnaflar Birliğine roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi yaralandı...

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti 01:15

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat gece de devam etti...

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı 00:33

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı

Türkmen Bölgesi Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen gruplar arasında çatışma başladı. İlk gelen bilgilere göre ağır silahlarında kullanıldığı çatışmalarda iki taraftan da yaralılar var. Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı..

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem 00:47

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem

Göstericiler, Erbil'deki konsolosluğunu Bağdat yönetiminin ikazlarına rağmen şimdiye kadar kapatmayan Rusya'yı, Irak Ordusu'nun bölgeye yönelen hareketliliğine karşı da sessiz kalmamaya çağırdı...

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması 01:57

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Altıntepe Hudut Karakolunda vatani görevini yapan asker, kulede nöbet tutarken anne ve babasının sürpriz ziyareti karşısında gözyaşlarına hakim olamadı..

Sağlık Bakanı Demircan  İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi 01:36

Sağlık Bakanı Demircan İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Irak ve İran'da meydana gelen depreme ilişkin, İran'la görüşüldü ancak şu an için bir talep gelmiş değil. dedi...

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:10

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen tankçı er Suat Surki, Van'ın İpekyolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı...

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı 00:52

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Irak'ta depremin en çok zarar verdiği Süleymaniye iline bağlı Halepçe ilçesinde 150 aileye gıda kolisi yardımı dağıttı...

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu 00:25

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu

Irak'ta çatışma bölgesinde selfie çeken biri arkadaşının kafasından vurulma anını görüntüledi...

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk 00:38

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk

Irak ve İran'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedelere yiyecek dağıtılırken arkadaşını yanında getirip Arkadaşıma yemek vermediniz diyen küçük çocuk izleyenleri duygulandırdı..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce