#Irak başbakanı

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..

Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız 00:17

Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız

Kuzey Irak'ın Erbil kentinde yılbaşı gecesi genç bir kadın kentin en işlek caddesinde aracı ile seyir halinde iken kendisine laf atan bir adamın aracının kapısını açtığı ve adamı önce tekmeler ardından da yumruklarla döv..

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu 07:36

Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu

Üç kuşaktır terk etmedikleri yöntemlerle Osmanlı mutfak geleneklerini sürdüren işletme, bakır tencere ve kuzinelerde pişirdikleri etlerle başta ABD olmak üzere, Almanya, Japonya, Rusya, Fransa, Hollanda, Polonya, Irak ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi 00:52

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi

Irak sınırından hareket eden tank ve obüs yüklü yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'ya geldi...

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı 00:33

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı

15.BÖLÜM “IRAK -BASRA CEPHESİ – KUTUL AMARE ” İngilizler Basra'ya saldırdıklarında Komutanları Townshed kendine çok güveniyor, tarihe geçmeyi çok istiyordu. Meslektaşlarının Gelibolu’da yaşadıklarını biraz daha önemsese..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe 01:59

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla devam ediyor...

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi 00:42

Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarına yönelik operasyonda, teröristlerce kullanılan 5 mağara ve 12 sığınak imha edildi...

Başbakan Yıldırım Erbil'e Uçuşlar İçin Hava Sahamızı Bugün İtibarıyla Açıyoruz 02:06

Başbakan Yıldırım Erbil'e Uçuşlar İçin Hava Sahamızı Bugün İtibarıyla

Başbakan Yıldırım, Kuzey Irak referandumu sonrası hava sahasını kapatmıştık. Bugün itibarıyla hava sahamızı açıyoruz. Erbil'e sivil amaçlı ticari uçuşlar gerçekleştirilebilecek. dedi...

Balkaya Dağları'nda Terör Örgütüne Yönelik Operasyonlar Kararlılıkla Devam Ediyor 00:36

Balkaya Dağları'nda Terör Örgütüne Yönelik Operasyonlar Kararlılıkla D

Hakkari'nin Balkaya Dağları'nda, Irak sınırından PKK'lı teröristlerin geçişlerinin önlenmesi ve hudut emniyetinin sağlanması amacıyla 3. Piyade Tümen Komutanlığınca yürütülen operasyonlar, sarp dağlık ve kayalık bölgeler..

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları Görüntülendi 01:54

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları Görüntülendi

Irak'ta Kerkük merkezli yayın yapan Türkmeneli Televizyonu, terör örgütü PKK'nın Musul'a bağlı Sincar'dan çekilmeden önce faaliyet gösterdiği kampları görüntüledi ve yayınladıkları haberde örgütün oradaki varlığı ve terö..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor 00:45

Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor

Irak'ta terör örgütü PKK'ya bağlı Şengal Savunma Birlikleri (YBŞ) Musul'un Sincar ilçesinde kamufle olmuş şekilde beklemeye devam ediyor...

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi 00:37

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi

Mehmetçik'in PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ara vermeden devam ediyor. TSK'nın, Şemdinli, Balkayalar dağının Irak tarafındaki gerçekleştirdiği operasyonda tespit edilen mağarada, bir AK 47 piyade tüfeği, çok miktard..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

İlk İftarı Sınırdaki Mehmetçik Açtı 01:36

İlk İftarı Sınırdaki Mehmetçik Açtı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Şemdinli ilçesinin Balkaya Dağları'nda vatan savunmasındaki Mehmetçik, ramazan ayında iftarın en erken açıldığı bölgede iftar yaptı...

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar 02:10

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Pendik Ro-Ro Limanı'nda bir tırın dorsesinde alüminyum folyoya sarılarak kaçırılmaya çalışılan Irak uyruklu 7 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi...

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti 01:58

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile birlikte; Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu, Akar, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatının bir bölümünü hareka..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi 00:52

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Erbil Valiliği'ndeki 3 saldırgan etkisiz hale getirildi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil valilik binasına saldıran kişilerden üçüncüsü etkisiz hale getirildi, rehin alınan bir personel de kurtarıldı...

ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı 00:45

ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı

Özgür Suriye Ordusuna bağlı Sultan Murat Tümeni, 6 yıl önce DEAŞ'ın kaçırdığı 13 yaşındaki Yezidi kız çocuğunu kurtardı. Kurtarılan kız çocuğu ailesine teslim edilmesinin ardından Irak'ın Sincar bölgesindeki evine döndü...

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu 00:28

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlenen Pençe Harekâtı devam ediyor. İşte Hakurk'taki terör hedeflerinin füzelerle imha edildiği o anlar...