#Irak merkezi

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Van Damme Türkiye'de 01:04

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Birezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi 01:36

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan 16 yaşındaki Filistinli Leys Heysem Ebu Naim, işgal altındaki Batı Şeria'da son yolculuğuna uğurlandı.Ramallah'taki Filistin Tıp Merkezi'nden alınan Ebu Naim'in naaşı, ke..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin 09:43

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin

Uçankuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci açtı ağzını yumdu gözünü! Tayyar Işıksaçan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Magazin Merkezi’ne telefon bağlantısıyla katılan Ciğerci, çok ça..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar 02:40

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar..

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler 04:32

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler

3. dünya savaşı ancak gelişmemiş ülkelerin arasında olabilir. Irak İran Suriye vs vs. Çünkü çok gelişmiş ülkelerin savaştan tek amacı sömürge elde etmektir. Yani büyük ülkeler, işlerini biyolojik, kimyasal ilaçlarla hall..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı 01:16

Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı

Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge güçleri Musul'a 10 kilometre uzaklıktaki Naveran bölgesine operasyon düzenlemek için son hazırlıklarını yapıyor...

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı 00:30

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı Musul güney, doğu ve kuzeyindeki 5 bölgeden tamamen kuşatıldı. Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'un geri alınması için kent, farklı silahlı g..

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu 01:25

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu MUSUL'un IŞİD'ten kurtarılması için başlatılan operasyon 4'üncü günde devam ederken, Peşmerge güçleri şafak vakti Navaran köyüne operasyon düzenledi...