#Irak merkezi

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki 02:12

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki

Oğlu 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan baba Ramazan Baysal, FETÖ'den yargılanan sanıkların savunmalarına tepki gösterdi. Sanıkların pişman değilim demelerine karşılık bu nasıl bir insanlık diye..

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta! 11:43

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta!

Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde 3 bin kişiye konser verdi.Sibel Can'ın sahnede olduğu anlarda ise oğlu Engincan bir barda eğleniyordu.Engincan Ural ise en son Hakan Sabancı ile gecelerde görüntülenmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Nebahat Çehre Ve Cenk Eren'den Sürpriz! 04:45

Nebahat Çehre Ve Cenk Eren'den Sürpriz!

Cenk Eren 17 mart cuma günü Bostancı'da yapacağı konserde, daha önceen 45 liği bulunan Nebahat Çehre ile düet yapacağını açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı 01:13

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı

Merkezi İngiltere'de bulunan Suriye Dayanışması adlı sivil toplum örgütü, Suriye'de Mart 2011'de başlayan iç savaşın 6. yılında Londra’da yürüyüş düzenlendi...

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi 01:43

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi

Kuzey Kore, devrim niteliğinde buluş olarak nitelendirdiği yeni nesil roket motorunun başarıyla test edildiğini duyurdu. Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, yüksek itiş gücüne sahip yeni nesil roke..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Demet Akalın & Kerimcan Durmaz Çalkala 00:51

Demet Akalın & Kerimcan Durmaz Çalkala

Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezinde sahneye çıkan Demet Akalın'a sahnede Kerimcan Durmaz eşlik etti...

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti 05:37

Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti

İkinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, hamileliğine uygun kıyafet bakmak için Beşiktaş Çarşı'da bulunan Sinanpaşa İş Merkezi'nde alışverişe çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor 02:06

Erdoğan Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca düzenlenen Rumeli-Balkan Buluşması nda Balkan Federasyonu üyelerini kabul etti...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı 00:30

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzakl

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı Son dakika gelişmesi...İçişleri Bakanlığı, bünyesinde FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen 20 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldı. ..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Kolonya Cumhuriyeti - Teaser (Yakında Sinemalarda!) 01:51

Kolonya Cumhuriyeti - Teaser (Yakında Sinemalarda!)

Kolonya Cumhuriyeti Filminin Teaser'ı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yapımcılığı yaptığı ve Çağlar Çorumlu'nun başrol oynadığı yerli komedi filmi...

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Ezgi Mola Kimdir? 01:48

Ezgi Mola Kimdir?

29 Mart 1983, İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola 2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen San..

1984 Türk Polisi izle 23:27

1984 Türk Polisi izle

Polis teşkilatının 139. yılına özel hazırlanan programda; teşkilatın geçmişten günümüze gelişimi, polis koleji, enstitüsü ve eğitim merkezi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket 00:59

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket

Amerikan SpaceX şirketi ilk kez daha önce kullanılmış bir roketi uzaya fırlattı. Uzaya bir uydu taşıyan roket ilk uzay yolculuğunu 2016 Nisan'ında yapmıştı...

  • Umut Tv tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

1940'lı Yıllarda Adana 04:58

1940'lı Yıllarda Adana

1940'lı yıllar Adana'sından park, bahçe, Seyhan Barajı ve kent merkezi görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..