#Irak merkezi

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler 01:33

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler

Merkezi Fransa'nın Lyon kentinde bulunan ve Türkçe'nin de aralarında bulunduğu 10 dilde yayın yapan Euronews kanalı ilginç bir habere imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı 00:05

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı

Gündemi Ve Sıcak Gelişmeleri Türk Haber Merkezi'nden Takip Edebilirsiniz...

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler 01:13

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içen iki gençten biri yerde kıvranırken, diğeri ayakta durmakta zorlanırken görüntülendi. Bu kişiler hastaneye götürürken 50 metre ileride diğer bir grup genç bonzai ..

Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü 06:39

Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü

Türk ordusunun terörle mücadelede profesyonel kısmını oluşturan sözleşmeli erler, Isparta'daki Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde 11 haftalık yoğun komando eğitiminden geçerek terör örgütlerinin korkulu..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..

Türkbirdev, 7 Temmuz'daki Türkdev Kurultay'ı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor 09:47

Türkbirdev, 7 Temmuz'daki Türkdev Kurultay'ı İçin Hazırlıklarını Sürdü

TürkBirDev, 7 Temmuz'daki TürkDev Kurultay'ı için hazırlıklarını sürdürüyorİSTANBUL - TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı, 7 Temmuz'da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştireceği Dev Türk Kurulta..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek 01:31

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek

Başbakan Binali Yıldırım, Enflasyon düşüyor. Tek haneli enflasyona doğru gidiyoruz. İşsizlik düşmeye devam ediyor, daha da düşecek. O da yakın zaman tek haneli olacak inşallah. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi o..

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı 00:35

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı

Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen Survivor aslanı Yunus Günçenin son hali görenleri çok şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik 01:40

Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik

Gaziantep Mozaik Merkezi Koordinatörü Gülçin Sökücü, ekibiyle 70 çeşit malzeme kullanarak, Yunan mitolojisinde evrensel ırmağın tanrısı kabul edilen Okeanos ve eşi Tethys'in mozaiğini hazırladı...

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Çağdaş Sanat Merkezine Yıldırım Düşmesi 00:39

Çağdaş Sanat Merkezine Yıldırım Düşmesi

Yeni Zellanda'lı sanatçı Len Lye'nin işlerini ve arşivini sergileyen 48 metrelik Len Lye Çağdaş Sanat Merkezine düşen yıldırımın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolpa Söyledi, Gençler Kendinden Geçti! 04:53

Kolpa Söyledi, Gençler Kendinden Geçti!

Diyarbakır Ninova Park Alışveriş Merkezi, gençlerin sevilen müzik gruplarından Kolpa konserine ev sahipliği yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor 01:13

Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında eğitim alan subay, astsubay, yedek subay ve uzman erbaşların sahadaki tatbikatları gerçeği aratmadı...

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz 07:41

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz

Her gün telefonlarımızı çaldıran 'call center' çalışanları kim, hangi şartlarda çalışıyorlar, dakikalarca beklemeye rağmen sonuç alamayan tüketiciler çağrı merkezleri hakkında ne düşünüyor?..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce