#Irak merkezi

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman 02:36

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman

Savunucuların Şeridi, dört oyuncuya kadar bir merkezi nesneyi, nükleer kıyametten yavaş yavaş kurtaran dünyayı yöneten vahşiler ve mutantlara karşı koruyan modern online COOP FPS oyunudur. Oyuncular barikat ve taret inşa..

  • BETA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyan Müslüman 02:45

Uyan Müslüman

Mahmud Esad Coşan Araştırma ve Eğitim Merkezi'nin hazırladığı merhum Esad Coşan Hocaefendinin Kudüs'le ilgili sohbetinin yer aldığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Ve Daha Az Çalışanı Olan İşletmelere Maaş Müjdesi 02:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Ve Daha Az Çalışanı Olan İşletmelere Maaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Şurası'na katıldı...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı 00:45

Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı

Kocaeli'nin kayak merkezi olan Kartepe'de şişme yatak ile karda kayan bir kişinin çarptığı bayan, havada takla atarak yere düştü...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri 02:26

Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri

Amerikan Hastalıklarla Mücadele ve Kontrol Merkezi CDC, kısa süre önce yayınladığı raporunda Amerika'da her 88 çocuktan birine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı. Merkez, otizmin erkek çocuklarda görülme olasılığının, kı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşinin Sağlamlığını Göstermek İçin Araç Yakan Esnaf 03:55

İşinin Sağlamlığını Göstermek İçin Araç Yakan Esnaf

İzmir'in Buca ilçesinde, araçlara seramik kaplama merkezi kuran ve işleten Serkan Akgöz, yaptığı işin sağlamlığını müşterilerine göstermek için seramik kapladığı lüks araçları yakıyor..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu 00:59

Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu

İlk defa iskelet yapısı, eklemleri, kasları, vücut oranları ve hatta insana benzeyen bir tür merkezi sinir sistemi tasarlanması ile yola çıkılan atletik robot..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'de Daeş İntihar Saldırısı 28.12.2017 01:28

Kabil'de Daeş İntihar Saldırısı 28.12.2017

Afganistan'daki Kabil'deki bir Deaş intiharı bombalamasında en az 41 kişi hayatını kaybetti .Bir muhabirin öldürüldüğünü ve ikisinin de yaralandığını söyledi. TV görüntüleri, aynı zamanda bir Şia kültür merkezi bulunan s..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir 01:15

Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir

Yüz felcinin iki türü var. Merkezi sinir sistemindeki bozukluklardan kaynaklanan santral yüz felcinde gözler kapatılabilir, ancak ağızda eğrilme olur. Periferik yüz felcinde ise hem gözler kapanmaz, hem de ağızda eğrilme..

  • NABIZ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi 06:06

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaretinde komandoların zorlu eğitimini izledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Adana'da korkutan patlama! 00:31

Adana'da korkutan patlama!

Adana’da yüzü maskeli iki çocuk tarafından polis merkezi arkasına atılan ses bombası şehirde kısa süreli paniğe neden oldu. Patlama şehrin çeşitli yerlerinden duyuldu...